reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza dzwoniłaś do niego jak tam się zaklimatyzowal? :)
Mam nadzieję ze maleństwo lada dzień pojawi się na świecie :*

Mój facet też chudy ale on mało je A dużo pracuje.... to wiadomo z kad. ... ;)

My dziś standardowo byliśmy u teściów i stwierdzili że ja nic nie tyje :D oooo jeah [emoji23][emoji123][emoji123][emoji123]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Tak, właściwie wszystko mam już gotowe. Teraz tylko chodzę i szukam co by tu jeszcze posprzątać albo zrobić, żeby było lepiej ;) codziennie coś znajduje, bo przecież codziennie się brudzi :D

U mnie w domu to ja jestem teraz kulinarną kusicielka, bo mój mąż na wiecznej diecie... :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Parampampam zazdroszczę sił i porządku:p Mi jeszcze trochę zostało do wysprzątania:/ Ciesz się brakiem diety i dogadzaj sobie na końcówce:* Niewiadomo jak to będzie z naszymi maleństwami i ich brzuszkami.

Jestem już wyspana. Sikac mi się chce ale nie mogę bo muszę oddać mocz do laboratorium więc muszę poczekać.

Mój mąż to taki klocuszek. Lubi słodkie☺ ale ja i tak jestem większa

Buziaki.

Zuza87 karmimy się w nocy przeważnie 2 razy czasem raz, ale z utęsknieniem wypatruje momentu kiedy obudzę się rano zdziwiona że przespaliśmy całą noc bez ani jednej pobudki:).
A jak tam? Jakieś postępy w przyjściu na świat maluszka? Coś przeczuwasz? Podobno pomaga 3×S (seks, spacer, schody);)

Inka Ty szalona jesteś;) Ja wstałam 2razy siusiu w nocy i teraz i jestem ledwie żywa::( Wszystko mnie boli,już mam dosyć tego że jakkolwiek bym spała rano nie mogę się ruszać:( Jakie badania będziesz robić?
Kasia 2razy to i tak chyba nieźle...Da się wytrzymać?:* 3xS brzmi bardzo optymistycznie;) Ale jak pisałam wyżej wszystko boli:( Może później pojawią się siły.
Weszłam sprawdzić czy ktoś jedzie na porodówkę:p A teraz się kładę z powrotem bo poduszka mnie woła:) Miłego dnia,do później:*

Zuza krew mocz i hbs. Zaraz podnoszę się i zacznę ogarniać bo mąż będzie przed 7 to mnie zawiezie. Boję się sama jechać no i prowadzić auto. Brzuch mam tak blisko kierownicy...

kasia0121 nie wiem co to seks od kiedy mąż dowiedział się o ciąży... nie dotyka mnie...

reklama
Mój póki co nie ma z tym problemu....
Ja do tej pory byłam nadzwyczaj pobudzona ale od kilku dni też wszystko boli to i chęci brak....

Zuza wydaje mi się że to już bliziutko :)

Ale coś w tym 3xs jest... ;) pamiętam z synem.. .. wprawdzie nie doszło do stosunku ale pomogło ;) zaczęły odchodzić wody ale u mnie to był 38tc

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry