reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana! [emoji182]⚘⚘⚘ Przynajmniej tak mowi facebook ;)

U nas dzis w nocy urodzila pierwsza sierpniowka. Jeeej, co za emocje. Mamy na forum zdrowa, duza i sliczna Ale. :)

Lece do diabetologa!

reklama
O matko, już sierpniowki rodzą! Aż mam ciary :D Ja dzisiaj krew i mocz robię, mam nadzieję, że ostatni raz przed porodem. Coś mi ciśnienie skacze, czuję to w głowie. Nie są to może wielkie wartości, ale do tej pory zawsze miałam w normie, a teraz coraz wyżej im bliżej końca. Poce się dzisiaj jak szczur, a wcale nie ma takiego upału...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana! [emoji182]⚘⚘⚘ Przynajmniej tak mowi facebook ;)

U nas dzis w nocy urodzila pierwsza sierpniowka. Jeeej, co za emocje. Mamy na forum zdrowa, duza i sliczna Ale. :)

Lece do diabetologa!
Powodzenia :)

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja juz po diabetologu i dostałam insulinę przed śniadaniem i na wieczor;(

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem wlasnie u diabetologa, najpierw w pokoju pielegniarki a teraz czekam do lekarz. Cisnienie 135/100 mowi ze widzi ze jestem opuchnieta i podejrzewa ze moge miec te zatrucie ciazowe. :( Powiedziala, ze dziewczynom z takimi objawami juz w tych tygodniach rozwiazuja ciaze.. wiec moje cisnienie z nerwow chyba jeszcze wzroslo bo mnie glowa rozbolala. Za chwile wchodze do gabinetu i nie wiem co dalej...

reklama
Jestem wlasnie u diabetologa, najpierw w pokoju pielegniarki a teraz czekam do lekarz. Cisnienie 135/100 mowi ze widzi ze jestem opuchnieta i podejrzewa ze moge miec te zatrucie ciazowe. :( Powiedziala, ze dziewczynom z takimi objawami juz w tych tygodniach rozwiazuja ciaze.. wiec moje cisnienie z nerwow chyba jeszcze wzroslo bo mnie glowa rozbolala. Za chwile wchodze do gabinetu i nie wiem co dalej...
Trzymam kciuki.
Ja mialam jeszcze wyższe ciśnienia i obrzęki i mnie trzymali do końca....
Ale może to lepiej jak już byś miała to za sobą :) A ile mała teraz waży?

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry