reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dostalam insuline ale jeszcze decyzja nie zapadla czy mam ja brac, okaze sie jutro po wizycie u gina. Nie wiem ile mała waży jutro sie wszystkiego dowiem. Czy mi zwiekszy dawke dopegytu czy na oddzial.
Kasia ja 36tc, termin 20.08

reklama
Dziękuję za życzenia:*
Paulina ale miałaś stresujący początek dnia:( Jak teraz się czujesz?Oby jednak udało się przetrzymać malutką Kalinkę trochę dłużej w brzuszku u mamy:*
Jk89 przykro mi że jednak insulina ale tak jak dziewczyny piszą to dla dobra dzidziusia:* Będzie dobrze:*

Zuza [emoji512][emoji512][emoji512][emoji512][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320] sto lat [emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi dziękuję:*
Z tego co Paulina pisała to jej córeczka jest drobniutka więc tak jak Ty trzymam kciuki żeby chociaż do tego 38tc została u mamy:*

Paulina, 37 tydzień skończony to ciąża donoszona i można rodzic, nic się nie martw, lekarze zrobią tak, żeby było dla Was najlepiej i najbezpieczniej.

Zuza, sto lat i ode mnie :*

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Problem jak lekarka mi powiedziała jest ze w nocy mam niższy cukier niż rano. Powiedziała mi że mam brać insulinę na wieczór i 20 minut przed śniadaniem... najgorzej będzie z ta rano bo ja jeszcze pracuje;( a śniadania jem w pracy dopiero;(

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za wsparcie, zobaczymy jutro. Juz troche ochlonelam i jestem dobrej mysli. Nawet jesli wysla mnie do szpitala to beda starali sie unormowac sytuacje lekami i kroplowkami bo jakos nie czuje, zeby sytuacja byla mega pilna i zagrazajaca nam obu. O 14 odbiore wyniki moczu i zobaczymy czy jest bialko czy nie. :)

Jk89 ja dzis mialam szkolenie z insuliny, taki fajny zielony "dlugopis" dostalam. Prosta sprawa z tym wstrzykiwaniem, ile jednostek masz?? U mnie cukry sie unormowaly a nawet jesli mialabym od jutra brac insuline to w dawce 0.5 jednostki.

reklama
Do góry