reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kamkaz przekonam się 22czy faktycznie tak jest ale wątpię ,bo ja cc miałam 11 lat temu .W trakcie cc miałam zapaść potem źle podane leki i wstrząs a do tego mam endometrioze .I lekarz sam się boi co będzie jak otworzy brzuch . Stąd moje obawy .

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
O, jak się aktywnie na forum zrobiło, fajnie, że się odzywacie :) Ja juz wszystko dla dziecka uprasowalam, upiekłam nawet bułki, ale jestem już tak zmęczona, że brzuch mam jak z kamienia. Czas odpocząć. Zjadłam chyba z kilo truskawek że Śmietaną, a córka zaczęła szaleć.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kurczę dziewczyny zaczynam się bać cesarki A tak na nią liczę...

hchy43r8h8l5x99d.png
To jest normalne, każda boi się cesarki. No ale każda musi to przeżyć.

Mnie się wydaję że tak naprawdę tyle ile kobiet tyle opinii o cesarce. Dla jednej to nic takiego i szybko staje na nogi a już druga ciężej. Dużo też zależy od tolerancji bólu. Jedną boli trochę a inna powie na ten sam ból że jest nie do wytrzymania.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz przekonam się 22czy faktycznie tak jest ale wątpię ,bo ja cc miałam 11 lat temu .W trakcie cc miałam zapaść potem źle podane leki i wstrząs a do tego mam endometrioze .I lekarz sam się boi co będzie jak otworzy brzuch . Stąd moje obawy .

c55fskjojcqm7koh.png
O matko ale Ty musiałaś przejść. Teraz o tyle dobrze,że lekarze wiedzą że takie sytuacje mogą się zdarzyć więc będą przygotowani żeby od razu reagować.

A to powiedz mi czy w ten sam dzień będziesz miała cc co pójdziesz do szpitala?dobrze zrozumiałam?

Bo u nas zawsze każą przyjść min dzień wcześniej by pobrali krew,jeszcze usg itd a przede wszystkim musi być konsultacja z anastezjologiem

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak 22 mam być w szpitalu i mieć cc pierwszym razem też tak miałam zdążyli mi zrobić ktg USG i krew pobrać a syn urodził się o 9.20 .A przed moją cesarką są jeszcze dwie ,więc zdążą że wszystkimi ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Hejka. Witam się w Boże Ciało. Pogoda w miarę chmur póki co nie ma a co roku lubi popadać ;)
Zaraz zabieram się za obiad a potem mam plan jechać na plac zabaw.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć:)
Mimi podziwiam za energie;) Ja dziś mam siłę jedynie na odpoczynek...Co na obiadek dzisiaj?Ja mam na szczęście od wczoraj.Jesteśmy z Kubą sami,mąż w pracy...
Miłego dnia wszystkim:*

Do góry