reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza gratulacje dla synka :) Zdolny chłopak :)

Parampampam Tobie też już nie tak dużo zostało :) Te tygodnie tak szybko mijają że nawet nie wiadomo kiedy . Dopiero się dowiedziałam że jestem w 5tygodniu a dziś zaczął się 9 miesiąc :)

c55fskjojcqm7koh.png

Inka co tak mało piszesz? Jak się czujesz?

Zuza gratulacje dla syna! Zdolny chłopak. Mój lubi basen ale pływać nie chce się uczyć. Póki co się boi.

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja się wzięłam za prasowanie ubranek, może uda mi się dzisiaj skończyć. Gdyby się udało, to jutro mogę pakować torbę do szpitala :) dziewczyny, rodzimy latem. Czy nasze ubranka dla dziecka do szpitala powinny być inne? W sensie np pajace i body z długimi rękawami nie będą za ciepłe? Ja szczerze nie mam pojęcia, jakie elementu garderoby i w jakiej ilości brać. Jak uzbierać noworodka w upał?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Mi się wydaje ze powinnyscie mieć długie rękawy ale z cienszych materiałów A nie jakieś welury. A potem jak malenstwa podrosna to już zobaczycie i ocenicie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja rodziłam syna w sierpniu w mega upał w szpitalu miał ubranka szpitalne kaftanik z długim i śpiochy .A do domu wróciliśmy w piątek a w sobotę już był w wózku przed domem i miał na sobie rampersa z krótkim bez czapki i skarpetek i do roku nawet kataru nie miał .Teraz też w tym szpitalu ubranek się nie bierze a na wyjście już mężowi spakowałam body z krótkim i pajacyka plus czapeczka . Oczywiście spakowałam też drugi zestaw z dresikiem i kocykiem ,bo wiadomo jak to facet ;P

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Czyli normalnie pakować, tylko te takie zwykłe bawełniane po prostu :) dzięki. Niemowlaki to dla mnie czarna magia :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry