reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No dzisiaj nawet pozamiatalam i pomylam podłogi :)

A na obiad ziemniaki kotlet z kurczaka i dla mnie mizeria A dla chłopaków korniszony bo nie lubia mizerii ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny ja od poniedziałku wieczorem leżę w szpitalu.
Byłam wieczorem na wizycie i od razu wysłał mnie na oddział. Mały podrósł za mało od ostatniego usg i zmniejszyła się ilość wód płodowych .
Wczoraj miałam kontrolne USG i wody wróciły powyżej normy więc pewnie przegapilam ze trochę za mało piłam, przepływy są ok. Nie sprawdzali wczoraj ile przybrał ale mam nadzieję ze w poniedziałek sprawdzą. Podali mi steryd na płuca gdyby cięcie miało być wcześniej. Mam KTG 2x dziennie, kontrolę ciśnienia. Nudzę się ale ważne żeby Maluszek podrósł .
Hej Jo158,jak się czujesz?Jesteś jużw domu?

Mmm,mizeria :tak: Wręcz przepadam za nią w ciąży.Chyba jutro będę musiała zrobić:p No to Mimi oby jak najwięcej takich dni kiedy tak się czujesz:*

Dzień dobry :)
Widzę że nie tylko ja dziś wzięłam się za sprzątanie :D Odkurzyłam pranie rozwieszone a wieczorem podłogi zmyje ;) Na obiad naleśniki z dżemem a dla syna z czekoladą ;) Przed 16 muszę mamę odwieść dobrze że to tylko 70 km w dwie strony .
A mizerie to mogę jeść każdego dnia ;)
Dokładnie Kamkaz lekarze wiedzą najlepiej :)

c55fskjojcqm7koh.png

Dziękuję Wam za troskę :* Spokojnie wszystko robię z przerwami jak tylko poczuje jakiś ból kładę się :) Dziś tylko tesciowa mi ciśnienie podniosła a Ty to jak ja do samego końca wszystko sama robisz to jej odpowiedziałam że jakoś nie widzę żeby ktoś to za mnie chciał zrobić to stwierdziła że ona jeszcze o 20 podłogi myła a o 3 ja na porodówkę zawieźli.,więc skoro ona mogła to mi nic nie będzie .No co za babsko wrrr !!!

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry