reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Hej Jo158,jak się czujesz?Jesteś jużw domu?Dziewczyny ja od poniedziałku wieczorem leżę w szpitalu.
Byłam wieczorem na wizycie i od razu wysłał mnie na oddział. Mały podrósł za mało od ostatniego usg i zmniejszyła się ilość wód płodowych .
Wczoraj miałam kontrolne USG i wody wróciły powyżej normy więc pewnie przegapilam ze trochę za mało piłam, przepływy są ok. Nie sprawdzali wczoraj ile przybrał ale mam nadzieję ze w poniedziałek sprawdzą. Podali mi steryd na płuca gdyby cięcie miało być wcześniej. Mam KTG 2x dziennie, kontrolę ciśnienia. Nudzę się ale ważne żeby Maluszek podrósł .
agunia50002
Dzień dobry
Widzę że nie tylko ja dziś wzięłam się za sprzątanie Odkurzyłam pranie rozwieszone a wieczorem podłogi zmyje Na obiad naleśniki z dżemem a dla syna z czekoladą Przed 16 muszę mamę odwieść dobrze że to tylko 70 km w dwie strony .
A mizerie to mogę jeść każdego dnia
Dokładnie Kamkaz lekarze wiedzą najlepiej
Widzę że nie tylko ja dziś wzięłam się za sprzątanie Odkurzyłam pranie rozwieszone a wieczorem podłogi zmyje Na obiad naleśniki z dżemem a dla syna z czekoladą Przed 16 muszę mamę odwieść dobrze że to tylko 70 km w dwie strony .
A mizerie to mogę jeść każdego dnia
Dokładnie Kamkaz lekarze wiedzą najlepiej
agunia50002
Dziękuję Wam za troskę :* Spokojnie wszystko robię z przerwami jak tylko poczuje jakiś ból kładę się Dziś tylko tesciowa mi ciśnienie podniosła a Ty to jak ja do samego końca wszystko sama robisz to jej odpowiedziałam że jakoś nie widzę żeby ktoś to za mnie chciał zrobić to stwierdziła że ona jeszcze o 20 podłogi myła a o 3 ja na porodówkę zawieźli.,więc skoro ona mogła to mi nic nie będzie .No co za babsko wrrr !!!
agunia50002
Jak cholera Zuza . Oszaleć z tą kobietą można . Przynajmniej odpocznę w szpitalu 4 dni od niej
reklama
Podziel się: