reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Kamkaz przekonam się 22czy faktycznie tak jest ale wątpię ,bo ja cc miałam 11 lat temu .W trakcie cc miałam zapaść potem źle podane leki i wstrząs a do tego mam endometrioze .I lekarz sam się boi co będzie jak otworzy brzuch . Stąd moje obawy .

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
O, jak się aktywnie na forum zrobiło, fajnie, że się odzywacie :) Ja juz wszystko dla dziecka uprasowalam, upiekłam nawet bułki, ale jestem już tak zmęczona, że brzuch mam jak z kamienia. Czas odpocząć. Zjadłam chyba z kilo truskawek że Śmietaną, a córka zaczęła szaleć.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kurczę dziewczyny zaczynam się bać cesarki A tak na nią liczę...

hchy43r8h8l5x99d.png
To jest normalne, każda boi się cesarki. No ale każda musi to przeżyć.

Mnie się wydaję że tak naprawdę tyle ile kobiet tyle opinii o cesarce. Dla jednej to nic takiego i szybko staje na nogi a już druga ciężej. Dużo też zależy od tolerancji bólu. Jedną boli trochę a inna powie na ten sam ból że jest nie do wytrzymania.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz przekonam się 22czy faktycznie tak jest ale wątpię ,bo ja cc miałam 11 lat temu .W trakcie cc miałam zapaść potem źle podane leki i wstrząs a do tego mam endometrioze .I lekarz sam się boi co będzie jak otworzy brzuch . Stąd moje obawy .

c55fskjojcqm7koh.png
O matko ale Ty musiałaś przejść. Teraz o tyle dobrze,że lekarze wiedzą że takie sytuacje mogą się zdarzyć więc będą przygotowani żeby od razu reagować.

A to powiedz mi czy w ten sam dzień będziesz miała cc co pójdziesz do szpitala?dobrze zrozumiałam?

Bo u nas zawsze każą przyjść min dzień wcześniej by pobrali krew,jeszcze usg itd a przede wszystkim musi być konsultacja z anastezjologiem

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak 22 mam być w szpitalu i mieć cc pierwszym razem też tak miałam zdążyli mi zrobić ktg USG i krew pobrać a syn urodził się o 9.20 .A przed moją cesarką są jeszcze dwie ,więc zdążą że wszystkimi ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Hejka. Witam się w Boże Ciało. Pogoda w miarę chmur póki co nie ma a co roku lubi popadać ;)
Zaraz zabieram się za obiad a potem mam plan jechać na plac zabaw.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć:)
Mimi podziwiam za energie;) Ja dziś mam siłę jedynie na odpoczynek...Co na obiadek dzisiaj?Ja mam na szczęście od wczoraj.Jesteśmy z Kubą sami,mąż w pracy...
Miłego dnia wszystkim:*

Do góry