reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Agunia 3mam kciuki za spokojne rozwiązanie.

Tesciowe to raczej wredne baby. Moja nawet nie wie że będzie babcia...
rok temu wywalilam ją z mieszkania bo powiedziała że jestem gruba i brzydka i kiedyś mój mąż to miał ładne i zgrabne dziewczyny... bardzo długo to przezywalam... przykro mi było i mężowi również. Od tej pory 0 kontaktu.

Dzisiaj też odpoczywam. Zrobiłam tylko obiad. Unikam tabletek przeciwbólowych gdy dopadają mnie bole miesiaczkowe.

Buziaki.

Ostatnia edycja:
Jak cholera Zuza . Oszaleć z tą kobietą można .:growl: Przynajmniej odpocznę w szpitalu 4 dni od niej [emoji14]

c55fskjojcqm7koh.png
Razem z teściową mieszkasz czy gdzieś blisko? My od teściów mieszkamy ok 16 km więc nie jest źle. Póki co jest spoko, ale pewnie gdybyśmy razem mieszkały to by tak nie było. Ale za moim synem to by w ogień poszli. Wnuczek jest ich oczkiem w głowie. Zresztą oni bardzo mocno przeżyli śmierć naszej córeczki. Nawet nie spodziewałam się, że aż tak bardzo

rok temu wywalilam ją z mieszkania bo powiedziała że jestem gruba i brzydka i kiedyś mój mąż to miał ładne i zgrabne dziewczyny... bardzo długo to przezywalam... przykro mi było i mężowi również. Od tej pory 0 kontaktu.

Dzisiaj też odpoczywam. Zrobiłam tylko obiad. Unikam tabletek przeciwbólowych gdy odpadają mnie bole miesiaczkowe.

Buziaki.
Bardzo dobrze zrobiłaś że wyrzuciłaś teściową ze swojego życia. Nie próbowała w żaden sposób nawiązać z Wami kontaktu, przeprosić czy coś?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz teściowa obrazona bo jak można pozbyć się mamy w taki sposób... co do czego to ona została skrzywdzona. Szczerze to mam ją w du...pi.

Niestety mieszka z nami 10 lat byla za granicą i nagle z dnia na dzień 5lat temu wróciła z facetem ....Teraz z jej facetem mam lepszy kontakt niż z nią i ona jest o to zazdrosna .Mój mąż kiedyś mówił żeby monitoring koło domu zrobić to stwierdziłam ,że po co przecież mamy Twoja mamę :p Ona jest lepsza niż klawisz w więzieniu gdzie po co na co a kto przyszedł co kupiłaś ile
zapłaciłaś .Już jej kiedyś powiedziałam że jak książkę pisze to niech zmieni głównego bohatera :D

Inka bardzo dobrze zrobiłaś !Moja nie wiedziała 11lat temu że ślub bierzemy ,bo jak się dowiedziała że będzie babcią to mi powiedziała ,że bez ślubu jak tak można to się benkart urodzi . Dlatego od tej pory trzymam dystans .

Mamę odwiozłam przyjedzie dopiero we wrześniu :( Teraz muszę trochę poleżeć ,bo jednak jazda w 9 miesiącu w taki gorąc jest bardzo męcząca .

c55fskjojcqm7koh.png

Dzisiaj też odpoczywam. Zrobiłam tylko obiad. Unikam tabletek przeciwbólowych gdy odpadają mnie bole miesiaczkowe.

Buziaki.
Co za baba! !!! A ona to miss? Wrrr
Dobrze ze ja wywalilas.

hchy43r8h8l5x99d.png

Inka ale Ci się wredne babsko trafiło:o Dobrze,że ją pogoniłaś!Szok że w Twoim domu Cię obrażała...:o
Oj Agunia,współczuję:( To masz klawisza w domu:/ Poleż sobie:*

Ja się ze swoją dogaduję,ale kiedyś było kiepsko;) Przychodziła i zaglądała do szaf,szafek kuchennych i lodówki i gadala teksty typu"Nic nie macie w tej lodówce,głodzisz mojego synka";p

reklama
Moi teściowie są bardzo spoko, nigdy nie powiedzieli na mnie złego słowa. Dziadkowie męża to inna historia... babci zdarzało się do mnie palnąć przy całej rodzinie uwagę dotyczącą mojej wagi... ale jak się u nich nie pokazałam półtora roku to trochę się opamiętała. Ale i tak jest to przykre i upokażające.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry