reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Tak się mówi z tą warstwą ale jak leży w wózku a jest 30 stopni to przez tą dodatkową warstwę można przegrzać a co za tym idzie potówki Tak jak Mimi pisze sama będziesz wiedziała najlepiej
Zuza87
U nas w szpitalu maleństwa miały tylko kaftanik,pieluszkę i cienki rożek,a na wyjście uszykuję podobne zestawy jak Agunia bo niewiadomo jak to z tą pogoda będzie.
Ścięło nas wszystkich na dwie godziny,chyba z tych emocji Idę robić obiad dopiero
Ścięło nas wszystkich na dwie godziny,chyba z tych emocji Idę robić obiad dopiero
1
169849
Gość
Ja do szpitala biore tylko ciuszki na wyjście bo w szpitalu wszystko maja i mowia, ze dla nich wygodnie jest zmieniac wlasne ubrania niz pilnowac ktore ktorej mamy jest. Na wyjście ubiore w body z krotkim rekawem i na to dzianinowy kombinezon bardzo lekki. Czapka i ewentualnie pieluszka bambusowa lub letni kocyk. Zalezy od pogody.
kamkaz
O kurczę to faktycznie nie za ciekawie zniosłaś cc ale ponoć kolejna cesarka to już jest zdecydowanie mniejszy ból. Tak mi powiedziała kuzynka która miala 3 cc. No i położna też mi tak powiedziała więc pewnie coś w tym jestWitaj Kamkaz Dziękuję za to co napisałeś .Ja już miałam cesarkę i wiem na czym ona polega nie wspominam jej dobrze ,więc stąd moje obawy .. skutki uboczne po znieczuleniu bóle głowy ,mdłości,problemy z oddychaniem uczucie ucisku na piersiach, zimno itp.Co do leków to ja od poniedziałku do piątku byłam na morfinie i dolarganie co 4 godziny .Mam nadzieję że przy tym cięciu nie doświadczenie tego co przy poprzednim
Mimi z pewnością dam znać A waga lekarz kazał mi nie liczyć tego co przybyło mi przez obrzęki i wpisał 119 tak jak miałam czyli 8 kg mniej od wagi wyjściowej
A teraz lecę się ogarnąć ,bo przed 8 do księgowej oddać L 4 ,potem apteka bo niestety kolejne zastrzyki na samą myśl już mnie boli
Milutkiego dnia mamusie i uważajcie na siebie :*
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kamkaz
Mnie nie dzwigali. Kazali przesunąć się na brzeg stołu co robili cc. Jak już mnie pozszywali itd to pomogli mi położyć się na lewy bok a oni podsuneli mi łóżko i potem jak już się wyprostowałam to byłam na łóżku. Pomogli mi z nogami bo ja przy znieczuleniu nie moglam ich podnieść do góry i przenieść na inne łóżko. U nas starają się nie dźwigać pacjentów. Ale jak trzeba to trzeba.Agonia to super z wagą. Zazdroszczę że masz na minus hehe a po porodzie zejdzie jeszcze z 10
A powiedzcie czy po cesarce ktoś musi nas dzwignac i przenieść na inne łóżko czy jak?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: