reklama
olenka201
Fanka BB :)
Mimi2330
To tak normalnie. Kurczę ja bym chciała max 10kg... Ale czy to możliwe to niewiem.... musiałabym bardzo się starać
1
169849
Gość
Nie wiem od czego to zalezne, ja od poczatku ciazy nic jeszcze nie przytylam, waga stoi i nawet sie zastanawiam kiedy pojdzie w gore.
Mam zdanie jak Asia, tez uwazam ze tluszczyk amortyzuje wszystko maluchowi i ma wiecej miejsca niz w szczuplych brzuszkach.
Mam zdanie jak Asia, tez uwazam ze tluszczyk amortyzuje wszystko maluchowi i ma wiecej miejsca niz w szczuplych brzuszkach.
kamkaz
Nie stosujesz czasem diety cukrzycowej? Przy tej diecie bardzo często jest tak, że kobiety mało przybierają na wadze a czasem nawet całą ciąże nie przytyją ani gramaNie wiem od czego to zalezne, ja od poczatku ciazy nic jeszcze nie przytylam, waga stoi i nawet sie zastanawiam kiedy pojdzie w gore.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
1
169849
Gość
Nie, jeszcze nie mam stwierdzonej cukrzycy. Jem i slodkie i popcorn choc wszystko w mniejszych ilosciach niz przed ciaza bo faktycznie ten apetyt lekko mniejszy niz zwykle.
KekkestKek
Zaciekawiona BB
Potwierdzam to z dietą cukrzycową. W moim pierwszym poście tutaj pisałam, że waga mi spada. Teraz jestem na końcówce (37tc) i jak do tej pory nic nie przybrałam - a dzidzia ładnie przybiera i rośnie
A co do dodatkowego tłuszczyku, to niestety nie wpływa na wielkość miejsca dla maluszka Wszystko zależy od wielkości macicy, która na szczęście rośnie razem z dzieckiem i nie trzeba się obawiać o jego komfort (chociaż pod koniec robi mu się ciasno)
A co do dodatkowego tłuszczyku, to niestety nie wpływa na wielkość miejsca dla maluszka Wszystko zależy od wielkości macicy, która na szczęście rośnie razem z dzieckiem i nie trzeba się obawiać o jego komfort (chociaż pod koniec robi mu się ciasno)
Mimi2330
Ale fajnie..... A powiedz masz jakąś rozpiske z zasadami tej dietki? Liczysz dodatkowo kalorie?Potwierdzam to z dietą cukrzycową. W moim pierwszym poście tutaj pisałam, że waga mi spada. Teraz jestem na końcówce (37tc) i jak do tej pory nic nie przybrałam - a dzidzia ładnie przybiera i rośnie
reklama
Podziel się: