reklama
parampampam
Fanka BB :)
Mimi serdeczne gratulacje! wspaniała wiadomość.
Asia wyglądasz świetnie, nie powinnaś mieć kompleksów. W ogóle zauważyłam, że dziewczyny przy kości zawsze mają takie ładne, okrągłe brzuszki. Bo np. Bardzo szczupłe dziewczyny mają najczęściej takie piłki dziwne. Ale to tylko luźna obserwacja
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Asia wyglądasz świetnie, nie powinnaś mieć kompleksów. W ogóle zauważyłam, że dziewczyny przy kości zawsze mają takie ładne, okrągłe brzuszki. Bo np. Bardzo szczupłe dziewczyny mają najczęściej takie piłki dziwne. Ale to tylko luźna obserwacja
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
asia333podlasie
Mimi jak tam maz uwierzyl? Pokaz ten test o czulosci 10 ja uwielviam ogladac testy ☺
Zuza tu jest duzy limit pokaz brzuszek ☺
Paulina Ty to fakrycznie jakas chuda my przy Tobie to takie sloniki ☺
A ja dzis bylam w szkole rodzenia na kampieli i moj maz byl jako jedyny facet wiec kampal z polozna stwierdzil ze pierwszy raz lalke ubieral haha ☺
Dziekuje za dobre slowa ja mysle ze znajdziemy chwile na wsparcie i tez jestem za zeby zalozyc grupe odchudzajacych sie ☺
Zuza tu jest duzy limit pokaz brzuszek ☺
Paulina Ty to fakrycznie jakas chuda my przy Tobie to takie sloniki ☺
A ja dzis bylam w szkole rodzenia na kampieli i moj maz byl jako jedyny facet wiec kampal z polozna stwierdzil ze pierwszy raz lalke ubieral haha ☺
Dziekuje za dobre slowa ja mysle ze znajdziemy chwile na wsparcie i tez jestem za zeby zalozyc grupe odchudzajacych sie ☺
1
169849
Gość
Mimi i jak, dotarlo do ciebie?
Moj maz mowi do brzucha Wojtuś, zaczynam sie denerwować bo nawet jesli lokatorem jest chlopczyk to inne imie wybralismy.
Kamkaz no przynajmniej nie wyszlabys z wprawy.. Wiem, ze im wiecej czasu mija to sie czlowiek rozleniwia i robi sie wygodny. Ale wszystko zalezy od was, to w koncu ważna decyzja.
Moj maz mowi do brzucha Wojtuś, zaczynam sie denerwować bo nawet jesli lokatorem jest chlopczyk to inne imie wybralismy.
Kamkaz no przynajmniej nie wyszlabys z wprawy.. Wiem, ze im wiecej czasu mija to sie czlowiek rozleniwia i robi sie wygodny. Ale wszystko zalezy od was, to w koncu ważna decyzja.
kamkaz
Niby tak ale z drugiej strony zegar biologiczny tyka i niestety na dziecko to praktycznie ostatnia chwila. Więc tym bardziej byśmy chcieli ale z drugiej strony jestem bez pracy więc póki co żyjemy z męża pensji więc nie jest za ciekawie. Zawsze są i za i przeciw.Mimi i jak, dotarlo do ciebie?
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
olenka201
Mimi serdecznie gratuluję co za wiadomości. Ja staram się czytać regularnie ale z pisaniem to już gorzej. Jak karmie malutka to jedna ręką trochę ciężko.
Asia ślicznie wyglądasz brzuszek mega fajny czym ty się stresuje szybko.Ja całkiem na luzie podchodzilam go swojej wagi i lubiłam robic sobie zdjęcia .
A to moja księżniczka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Asia ślicznie wyglądasz brzuszek mega fajny czym ty się stresuje szybko.Ja całkiem na luzie podchodzilam go swojej wagi i lubiłam robic sobie zdjęcia .
A to moja księżniczka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
Witam Was.
Czuję już wyraźnie bobasa. Szczęśliwa jestem. W następny wtorek wizyta i mam nadzieję że pokaże co ma między nogami. Czuję chłopaka...
Mimi gratuluję. Akurat wiem co to są długie starania. Cieszę się że są kreseczki. Może pomógł olej z wiesiolka? ☺
Asia ślicznie. Wspaniały brzuszek.
Czuję już wyraźnie bobasa. Szczęśliwa jestem. W następny wtorek wizyta i mam nadzieję że pokaże co ma między nogami. Czuję chłopaka...
Mimi gratuluję. Akurat wiem co to są długie starania. Cieszę się że są kreseczki. Może pomógł olej z wiesiolka? ☺
Asia ślicznie. Wspaniały brzuszek.
reklama
Zuza87
Oleńka cudowne maleństwo.Nadal nie mogę wyjść z podziwu jakie ona ma włoski[emoji7] Jak się czujecie? Jak ma na imię?
Inka super wieści Ja też czuję maluszka Wspaniałe uczucie
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka super wieści Ja też czuję maluszka Wspaniałe uczucie
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: