reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi serdeczne gratulacje! :) wspaniała wiadomość.
Asia wyglądasz świetnie, nie powinnaś mieć kompleksów. W ogóle zauważyłam, że dziewczyny przy kości zawsze mają takie ładne, okrągłe brzuszki. Bo np. Bardzo szczupłe dziewczyny mają najczęściej takie piłki dziwne. Ale to tylko luźna obserwacja :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Mimi jak tam maz uwierzyl? Pokaz ten test o czulosci 10 ja uwielviam ogladac testy ☺
Zuza tu jest duzy limit pokaz brzuszek ☺
Paulina Ty to fakrycznie jakas chuda my przy Tobie to takie sloniki ☺
A ja dzis bylam w szkole rodzenia na kampieli i moj maz byl jako jedyny facet wiec kampal z polozna stwierdzil ze pierwszy raz lalke ubieral haha ☺

Dziekuje za dobre slowa ja mysle ze znajdziemy chwile na wsparcie i tez jestem za zeby zalozyc grupe odchudzajacych sie ☺

Asia moj maz co chwila zerka na test hehehehe a tego o czulosci 10 już nie mam. Wylądował w koszu :D
Różowy został na pamiątkę ;) śmieje się ze różowy na dziewczynkę hehe

Mimi i jak, dotarlo do ciebie? :)

Moj maz mowi do brzucha Wojtuś, zaczynam sie denerwować bo nawet jesli lokatorem jest chlopczyk to inne imie wybralismy. :D

Kamkaz no przynajmniej nie wyszlabys z wprawy.. Wiem, ze im wiecej czasu mija to sie czlowiek rozleniwia i robi sie wygodny. Ale wszystko zalezy od was, to w koncu ważna decyzja. :)

Mimi i jak, dotarlo do ciebie? :)

Moj maz mowi do brzucha Wojtuś, zaczynam sie denerwować bo nawet jesli lokatorem jest chlopczyk to inne imie wybralismy. :D

Kamkaz no przynajmniej nie wyszlabys z wprawy.. Wiem, ze im wiecej czasu mija to sie czlowiek rozleniwia i robi sie wygodny. Ale wszystko zalezy od was, to w koncu ważna decyzja. :)
Niby tak ale z drugiej strony zegar biologiczny tyka i niestety na dziecko to praktycznie ostatnia chwila. Więc tym bardziej byśmy chcieli ale z drugiej strony jestem bez pracy więc póki co żyjemy z męża pensji więc nie jest za ciekawie. Zawsze są i za i przeciw.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi serdecznie gratuluję co za wiadomości. Ja staram się czytać regularnie ale z pisaniem to już gorzej. Jak karmie malutka to jedna ręką trochę ciężko.
Asia ślicznie wyglądasz brzuszek mega fajny czym ty się stresuje szybko.Ja całkiem na luzie podchodzilam go swojej wagi i lubiłam robic sobie zdjęcia .
A to moja księżniczka
1489449240-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was.
Czuję już wyraźnie bobasa. Szczęśliwa jestem. W następny wtorek wizyta i mam nadzieję że pokaże co ma między nogami. Czuję chłopaka...

Mimi gratuluję. Akurat wiem co to są długie starania. Cieszę się że są kreseczki. Może pomógł olej z wiesiolka? ☺

Asia ślicznie. Wspaniały brzuszek.

reklama
Oleńka cudowne maleństwo.Nadal nie mogę wyjść z podziwu jakie ona ma włoski[emoji7] Jak się czujecie? Jak ma na imię?
Inka super wieści:) Ja też czuję maluszka:) Wspaniałe uczucie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry