reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja bylam w 5tyg6dni i serduszko juz bilo ☺ mam nadzieje ze u Ciebie tez bedzie ☺
asia333podlasie
Tylko najpierw trzeba sie napracowac zeby wszystko przygotowac.☺ co dobrego przyzadzasz?
Mimi2330
Muszę jakieś ciasto upiec. Na pewno jedno to rafaello. Tort zamawiam.
A do jedzonka To chyba schab z ananasem zapiekany z serem I standardowo ziemniaki i surówka. Ze 3 sałatki. Oczywiście standard smieciucha i jakieś przystaweczki na stół i tyle. A Ty co wymyśliłaś?
A do jedzonka To chyba schab z ananasem zapiekany z serem I standardowo ziemniaki i surówka. Ze 3 sałatki. Oczywiście standard smieciucha i jakieś przystaweczki na stół i tyle. A Ty co wymyśliłaś?
Zuza87
Hej
Asia odebrałam wynik d-dimerów i chyba niestety bede musiala robic te zastrzyki
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Czyli imprezowy weekend się u Was zapowiada My tydzień po Wielkanocy będziemy synka urodziny wyprawiać.
Asia Ty robisz te zastrzyki?Są bolesne?Jak się je robi?
Asia Ty robisz te zastrzyki?Są bolesne?Jak się je robi?
Mimi2330
Kto Ci zlecił te badania? I jak dokładnie się nazywają?Hej
Zuza87
Lekarz kazał mi robić zastrzyki a Asia zasugerowała żeby zrobić to badania,bo ja nie chciałam się faszerować bez podstawy z wyników badań. To mój nowy lekarz byłam u niego 2 razy i nie mam do niego jeszcze zaufania.Pisałam kilka razy jaki jest...W laboratorium powiedziałam d dimery i tak się chyba to badanie nazywa.
reklama
asia333podlasie
Nie nie sa bolesne to malutka igielka ja na siedzaco robie w brzuch na boki tam w sadelko pod skosem ja juz koncze zostalo 5 z 60 sztuk. Juz 2 miesiace mija jak bylam u hematoliga w poniedzialek znow wizyta zobacze co powie dzis powtarzalam wyniki ale jeszcze ich nie mam chodz po miesiacu ich brania spadly mi wiec chyba dzialaja. Zuza musisz zrobic tak idz do rodzinnego z tym wynikiem powiedz ze gin mowil zeby dala skierowanie do hematologa i wpisala pilne ja na hematologa z takim skierowaniem czekalam 2 dni a on wypisze Ci zastrzyki z ryczaltem ja placilam9.60 na miesiac.
Jaki masz wynik?
Jaki masz wynik?
Podziel się: