reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Hej dziewczyny ☺ mnie moj maly tak obkopuje ze spac nie moge ☺ ale przyznam cudowne uczucie.
Ale czupryna kucyki mozna juz robic ☺
Juz nie moge sie doczekac swego maluszka totalna rewolucja bo jednak pierwszy dzidzius☺ u mnie juz 31 tydz☺
W poniedzialek mam wizyte u hematologa ostatni raz bylam 2 miesiace temu jak umawiala mi nastepna wizyte to myslalam kiedy to bedzie nawet nie wiem kiedy minelo. W srode za tydz mam wizyte u gin i chyba po niej spakuje juz torbe itd zaczne sie przygotowywac.
Brakuje mi tylko jeszcze lozeczka ale chcialabym zamowic je na swieta bo maz odrazu by chcial rozstawiac wiec wolalabym po swietach zeby przyszlo juz wybralam model ☺
Ciesze sie ze juz wszystkie czujecie ruchy ☺ zobaczymy czy Wasze pzeczucia Was noe myla co do pluci kiedy macie polowkowe?
Ktos wczoraj pytal o paznokcie to sa moje noe lubie ztucznych zawsze swoje mam dlugie chodz ostatnio polozna w szkole rodzenia tak sie zachwycala i zaczely sie lamac urzekla ☺
Milego dnia dziewczynki ☺

reklama
Inka super wieści :)
Dziewczyny a nie mialyscie obaw ze tluszczyk przeszkadza Waszym maluchom? Ja tak sobie dziś o tym pomyślałam czy moje maleństwo da tam radę w tym sadelku

Mimi często myślę czy mój wielki brzuch nie przeszkadza dzidzi. Przychodzą mi myśli jak zasypiam czy nie udusze dziecka... nawet w nocy budzę się przerażona.

Jak dziewczyny śpicie? Tylko na lewym boku?

Inka ja zasypiam na lewym boku a budzę się na prawym...A Ty jak śpisz?Budzisz się w nocy na siusiu?Ja conajmniej 2 razy a potem zasnąć nie mogę...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zasypiam na lewym. Budzę się na plecach albo na prawym.

W nocy wstaje do toalety przeważnie między 3-4 i jest problem z zaśnięciem. Co drugi dzień jest mąż. On wstaje i 4.30 do pracy i jak ja obudze się to go męczę. Przytulam i buziakuje. A mąż nic. Szkoda mi chłopa. Ja zabilabym jakby przeszkadzał mi w spaniu. :rolleyes:

Ja spie na brzucho-boku z rogalem. Podobno mozna spac na brzuchu o ile jest mamie wygodnie. Z tym bokiem prawym to mit.

Wstaje na siku 3-4 razy w nocy. Meczy mnie to okropnie ale jest jeszcze gorzej jak przetrzymam, wtedy pecherz pol dni boli.

Ja tez spie na pol brzuchu pod noge biore koldre i spie na brzuchu. Moja gin mowila ze bardziej szkodliwe jest spanie w niewygodnej pozycji niz nawet na brzuchu w wygodnej ☺ ja jakos nie mam mysli ze przez tluszczyk gniote dzidzie ☺ mysle ze dziecko tego nie odczuwa bo jest w macicy w worku po drugie mysle ze u tych szczuplych bardziej jest scisniete u nas jest miejsca ☺
Kurcze jutro musze jechac na wyniki a tak mi sie nie chce rano z domu wychodzic ☺

reklama
Moja dzidzia nazywa się Zosia[emoji8]
Włosków na dużo ale syn ten dopiero miał włosy później wam wstawię zdjęcie.
U nas wszystko ok mała jest wymagająca ale jak to dziecko bardzo kochana.
Ja się dobrze czuje już nie czuje ze rodzilam . Jeszcze plecy nieraz mnie bola ale do wytrzymania.
Ja w ciąży spalam różnie ja k mi było wygodnie . Do łazienki często wstawalam i spać nie mogłam ale teraz prawda że brakuje trochę snu ale dajemy radę. Dziewczyny super macie brzuszki nie przejmujcie się tak wyglądem wszystkie jesteście wyjątkowe.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry