reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

2 lukozady?? Tu sie wypija 1 ale jakas taka duzawa. Lepsze to od czystej glukozy z woda. I koniecznie wez sobie jakies kanapki, albo inne NIESLODKIE jedzenie, zeby zjesc po calym badaniu bo mozna zaliczyc niezly zjazd. Klasyczne objawy hipoglikemii.

reklama
Jestem juz po wizycie...... Krystianek wazy 768 g byl glownka do dolu i jak to doktorek powiedzial nosem w lozysku i jest ksiazkowo ten sam wiek ciazy z om i usg. Co do glukozy powiedzial zeby wyeliminowac slodycze i uwazac.

Hej hej a co tu taka cisza....u mie niedziela leniwa czekam na wizytacje bo tesciowa ma wpasc na szczescie to bardzo rzadki gosc przez 13 lat byla u nas kilka razy

Jestem na początku ciąży i mam olbrzymią otyłość, marzyłam o dziecku ,ale nie wychodziło, zaczęliśmy się starać i bach za 1 razem , a liczyłam ze schudne przed :(
Zawsze oscylowałam w okolicach 70 kg a w tym roku miałam taki wyskok wagi aż wstyd :( i jeszcze zawsze przed okresem mam +4-5kg które w obecnej sytuacji zostały i nie chcą spaść :( .

Naczytałam się oczywiście wszystkiego na ten temat i ze stresu nie jestem w stanie sie w pełni cieszyć z ciąży. Teraz staram sie bardzo jeść zdrowo mam orbitka z którego korzystam jak nie usypiam, ale boje sie że przytyje więcej niż te 7 kg które powinnam i że to zaszkodzi dziecku utrudni ciążę i poród. czy któś był-jest w podobnej sytuacji ?
z góry dziękuję :)

Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim pójść z tym do lekarza. Ten wzrost wagi może być też od hormonów.

Kochanie08, cytowany przez Ciebie post, ma prawie 3 lata.
Marcia, u nas luz. Siedze z dzieckiem sama w domu bo R. w pracy, cos dlubie, cos klikam, troche sie z malym bawie i tak mija niedziela. Kolejny Dzien Swistaka.

reklama
Hej dziewczynki. Ja od piątku plamie, raz na różowo, raz na czerwono, wczoraj wieczorem aż mi pocieklo po nogach :-/ dziwne bo dziś jest 23 dc. W poniedziałek (17dc) test ovu wyszedł pozytywnie więc to za wcześnie na @ :-/ nie wiem co myśleć...

Do góry