2 lukozady?? Tu sie wypija 1 ale jakas taka duzawa. Lepsze to od czystej glukozy z woda. I koniecznie wez sobie jakies kanapki, albo inne NIESLODKIE jedzenie, zeby zjesc po calym badaniu bo mozna zaliczyc niezly zjazd. Klasyczne objawy hipoglikemii.
reklama
Jestem juz po wizycie...... Krystianek wazy 768 g byl glownka do dolu i jak to doktorek powiedzial nosem w lozysku i jest ksiazkowo ten sam wiek ciazy z om i usg. Co do glukozy powiedzial zeby wyeliminowac slodycze i uwazac.
Nicoleta świetne to było bez kitu:-)
nicoleta
Początkująca w BB
słuchajcie, nie ma to jak życzliwi znajomi, którzy zawsze cos maja na poprawę humoru
Co zmieniła ciąża? - KWEJK.pl
Co zmieniła ciąża? - KWEJK.pl
kochanie08
Zaciekawiona BB
Jestem na początku ciąży i mam olbrzymią otyłość, marzyłam o dziecku ,ale nie wychodziło, zaczęliśmy się starać i bach za 1 razem , a liczyłam ze schudne przed
Zawsze oscylowałam w okolicach 70 kg a w tym roku miałam taki wyskok wagi aż wstyd i jeszcze zawsze przed okresem mam +4-5kg które w obecnej sytuacji zostały i nie chcą spaść .
Naczytałam się oczywiście wszystkiego na ten temat i ze stresu nie jestem w stanie sie w pełni cieszyć z ciąży. Teraz staram sie bardzo jeść zdrowo mam orbitka z którego korzystam jak nie usypiam, ale boje sie że przytyje więcej niż te 7 kg które powinnam i że to zaszkodzi dziecku utrudni ciążę i poród. czy któś był-jest w podobnej sytuacji ?
z góry dziękuję
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim pójść z tym do lekarza. Ten wzrost wagi może być też od hormonów.
Kochanie08, cytowany przez Ciebie post, ma prawie 3 lata.
Marcia, u nas luz. Siedze z dzieckiem sama w domu bo R. w pracy, cos dlubie, cos klikam, troche sie z malym bawie i tak mija niedziela. Kolejny Dzien Swistaka.
Marcia, u nas luz. Siedze z dzieckiem sama w domu bo R. w pracy, cos dlubie, cos klikam, troche sie z malym bawie i tak mija niedziela. Kolejny Dzien Swistaka.
reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Ja od piątku plamie, raz na różowo, raz na czerwono, wczoraj wieczorem aż mi pocieklo po nogach :-/ dziwne bo dziś jest 23 dc. W poniedziałek (17dc) test ovu wyszedł pozytywnie więc to za wcześnie na @ :-/ nie wiem co myśleć...
Podziel się: