reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Lisica ja przed ciaza kilka miesiecy mialam takie plamienia ok 10 dnia fazy lutealnej co wg naprotechnologii wskazuje na zaburzenia progesteronowe. Jak masz mozliwosc sprawdz jutro poziom progesteronu tylko jutro bo skoro w pn mialas pozytywny test owu to w ten pn bedzie najleprzy moment na zrobienie progesteronu bo wykonuje sie go w tzn peak+7 czyli ok 7 dni po owu . Mozesz rowniez zrobic estradiol bo jego poziom wskazuje naz to czy byla owu i robi sie go razem z progesteronem w peaku. Tyle moge poradzic z wlasnego doswiadczenia.

klaczku a jak tam masz juz jakies wyrazne objawy ciazowe?
A z tym postem kochanie08 tak sie zastanawialam o co chodzi...?

reklama
Marcia, cycki mnie napier...a. Jak diabli. I w zasadzie to by bylo na tyle. No, moze to ze wieczorem padam na pysk nim znajde poduszke. Czyli tak calkiem normalnie.

Ja sie boje plamienia...... 12go grudnia bedzie 5lat jak poronilam... zaczelo sie od plamienia...lekarze powiedzieli ze nic sie nie dzieje I zeby sie nie martwic a 3 dni pozniej chluslo... konkretnie.....Puki co nie mam plamienia z ta ciaza ... tylko cycki mnie bola I skora swedzi strasznie.... aaaaaa dzisiaj jak kichlam to popuscilam....ohhhh ale mi bylo wstyd samej przed soba....hehe

To sie ciesz, ze tylko przed sama soba! Moglo byc gorzej. :-D Normalne ze sie boisz. Kazda tak ma, jesli doswiadczyla poronienia.
Marcia, no osmy zaczynam i w srode pojedziemy do Crowle, zglosze ciaze i bede chciala od razu pogadac z polozna w kwestii wczesnego scanu. Na tym etapie od razu bedzie wiadomo czy ciaza jest ok, czy znow...

Klaczku trzymam kciuki zeby bylo ok.....

ja z siuskami tez mam problem, bez wkladki sie nie ruszam ale u mnie to tak ze ide siusiu i siedze dlugo zeby wszystko wylecialo, podcieram sie wstaje i cieknie mi po nogach , gdzies mi zalega mocz i nie wyplywa wtedy kiedy trzeba:eek:

Wlasnie wrocilam z Patrycja z galerii i nogi mi w dupe wlaza , miednica napitala i spojenie oj musze se jutro polezec...

a mi mdłości odbierają całą radość z ciąży :(

nie mogę jeść, nie mogę spać... a cały czas oczy mi lecą...

jutro badanie krwi, już mam stresa jak wytrzymam bez jedzenia do pobrania krwi :(

To ja tego problemu nie mam... Z reszta rzadko miewalam. Teraz wlaczylo mi sie rzyganko okazyjne. :-D Czyli widok, zapach... Mlody walnal kupke z rana, calkiem przyzwoitego klocka, nie zeby cos rozpackane po calym tylku i nie dalam rady. :-D Parodia.

Hej wszystkim:)
Kłaczku moja siostra ma to samo hihi. Jak mała walnie bombę to ratunku trzeba szukać:)
Jak Wam mija dzień? Ja po pracy i zaraz na szkolenie... trzeba się było wcześniej uczyć to bym teraz nie musiała hehe. Całe życie w podstawówce:)
Ściskam cieplutko:)

reklama
Ania, ja NIGDY nie wymiotowalam przy przewijaniu dziecka. Moje, nie moje - niewazne, robilam kolo tylka nawet kilkulatkom jak sie wypadek zdarzyl i bylo ok. A teraz wlasne dziecko wysyla mnie do Rygi... I wez sie tu czlowieku spokojnie wyrzygaj, jak mlody zostaje z rozpakowanym tylkiem. :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry