reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Lolcia to długo czekaja u was po terminie ja jak w szpitalu byłam to laski po terminie ok 3-4 dni lezały juz na patologi i cos tam działali .Ja mam termin na 18 wrzesnia a 20 mam zgłosic sie na oddział jak wczesniej nic sie nie zadzieje tylko ze ja mam ta obciazenie cukrzyca ciazowa i dlatego ..

reklama
jejku jejku, nie było mnie kilka dni,a Wy naskrobałyście tyyyyle stron! :)

ewelina gratuluję bety!

dziewczyny gratuluję spadków kg :) oby tak dalej:)

lolcia i fasolka - już niedługo będziecie tulić maleństwa :) zazdroszczę,ale i współczuję tej męczarni na koniec.

lolcia u mnie w szpitalu każą przyjeżdżać w dniu terminu i na patologię, ew. dzień po. i też zaczynają działać i chyba max. 4-5 dni , jak kompletnie nic się nie dzieje to robią cc.

a ja ostatnio mam bóle głowy...trochę się martwię,żeby to nie było nadciśnienie, a nie mam ciśnieniomierza i nie mogę tego spr. muszę chyba kupić...;/ w nd mam usg i wizytę połówkową i pewnie dostanę opieprz od pani doktor bo przytyłam przez miesiąc 2 kg...jakaś masakra...jedyne moje usprawiedliwienie to takie,że nie mogłam za bardzo chodzić - twardnienie brzucha...ale teraz muszę się wziąć za siebie...a Ignaś ma takie dni,że kopie jak szalony. śmiejemy się,że wtedy skacze przez pępowinową skakankę;) a są dni,że tylko kilka razy da mi kopa;) chociaż dzisiaj w nocy o 1 do 2 kopał tak,że nie mogłam spać...;) ale to przyjemność:)

no dobra kończę, bo się rozpisałam ;P miłego dnia dla wszystkich!
mnie czekają dzisiaj zakupy w ikei:D:D

ooo zazdraszczam zakupów :-) ehhh... dawno nie byłam w IKEA. no w sumie w zeszłym tygodniu ale to tylko na obiedzie. widziałam meeggga pasujące mi do fabiana pokoju poduchy te z serii po 6,99 czu jakoś tak były zielone, czerwone, czarne a teraz są takie mega wypaśne niebieskie takieśliczne przepiękne. Ale co - oczywiście mojemu małżowi nie chciało się ze mną lecieć z restauracji przez cały magazyn dół (sklep+magazyn) do kas.

Ale jeszcze będzie okazja.

co do mojej bety to niestety nie wzrosła tak jak powinna o te 114 %

ale....

wzrosła o 170% to chyba dobrze nie ? :cool::rofl:

w piątek było 2096 a dziś 5669 - ciesze się bardzo i uprasza się o nie kopanie mnie w cztery litery.

no chyba, że chcecie pełnoprawne myszate w domu :-):-D

tymczasem oby do przyszłej środy - już niedługo

Super Ewelina, gratulacje!:-D Teraz dużo odpoczywaj i tylko pozytywne myśli.
U mnie ten cały cykl to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Dziś jest 33 dzień cyklu co oznacza ze @ spóźnia sie 2 dni, oczywiście nie wytrzymalam i zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywny:no: nie wiem co o tym myśleć, jak sie nic nie będzie działo do końca tygodnia to idę do doktorka.

Ewelina, gratuluję bety;D Notabene nazwiska też hehe:D Ja mojego molestuję o wjazd do Ikei po pojemniki pruta od paru miesięcy, ale mnie olewa:( A zawsze jak jedziemy do jego rodziny mamy Ikee po drodze...

Kupiłam wczoraj w Lidlu akumulatorki do Zuzki zabawek i wsadziłam dzisiaj w leżaczek bujaczek Fiszerszajsa i nie działa:( Nie wiem teraz czy nie działa leżaczek czy po prosu powinnam mieć baterie, a nie akumulatorki?

baterie/akumulatorki to to samo więc nie powinno mieć to znaczenia

a naładowałaś ? może są rozładowane ..... albo leżaczek ma jeszcze gdzieś jakąś blokadę.....
pokombinuj - dla pewności jak są nałądowane kup zwykłe baterie to będziesz miała pewność czy akumulatorki są lipce czy w leżaczku szukać winy

dzewelajna suuper wieści, cieszę się bardzo;-):tak:

marta87 jako że już jesteś w połowie to minie Ci też bardzo szybko, tzn ta końcówka będzie się ciągnąć ale tak to czas szybko leci :-D

reklama
Akumulatorki były do połowy naładowane, a leżaczek jest używany, ale jak ktoś mi się potem zajmie Zuzą to potem sprawdzę. Póki co ładuje akumulatorki do końca.. W karuzeli te same akumulatorki działają, a w leżaczku nie:(

Do góry