reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
a ja chcac byc pomocna troche pomagalam M w przemeblowaniu i teraz znowu skurcze. no oszalec mozna i zeby jeszcze chcialy byc wtedy jak mam KTG... a doktorek zabronil no-spy po 38tc.

mam ambitny plan powrotu do rozmiaru 40, no w porywach 42. czyli tak czy inaczej 2 rozmiary... :baffled:

December przeprowadź się do Gdyni i jak urodzę to też chętnie pójdę na basen:tak::-D w kupie raźniej haha choć ja chyba też będę się wstydziła z tym sadłem na basen wypuścić:baffled: no ale...może się przemogę ;D:tak:
Kiedyś chodziłam na Aerobik Wodny do Hotelu Gdynia i było suuper, dużo osób pulchnych także nie było obciachu i same kobiety :-):tak:

Dzewelajna głowa do góry i będzie dobrze ;) ja tam myślę, że na USG na które pójdziesz zobaczysz bijące serducho :tak:

Hee a jakieś przeczucia co do mojej osoby też macie...?:-D

Ahoj!

Nie bylo mnie trochę, bo mój tata miał stan przed-udarowy... W zeszłą środę miał zacząć u nas remont pokoiku dla dziecka, a w nocy z wtorku na środę zabrało go pogotowie... Już jutro wychodzi ze szpitala - jest już zdrowy - żadnych skutków ten STAN nie pozostawił - ufff!

A my dziś byliśmy na USG prenatalnym - 200 zł poszło ;/ Malec (chyba będzie Jasio :)) waży ok. 340g i rozwija się zgodnie ze swoim tygodniem :]

Wkurzam się trochę, bo przy każdym USG wypomina mi się, że warunki badania są utrudnione ze względu na moje stłuszczenie... Co racja to racja - ale żeby tak na każdej wizycie mi dokuczać, to już przeginka!! ;/ no ale nic ŻYCIE NIE JE BAJKA :/

Pozdrawiam Was serdeczniaście i myślę, że teraz częściej będę zaglądać :D

Lolcia ja na basen na KArwinach mam 5min, lubię tam chodzić - i do późna czynne.

Ale mamy burzę nad trójmiastem. Pięknie grzmi! Ledwo uciekliśmy ze spaceru nad morzem, było cudnie, upalnie, mnóstwo ludzi. Szkoda, że cały rok tak nie jest, Polacy byliby szczęśliwymi ludźmi ;)

Lolcia ja na basen na KArwinach mam 5min, lubię tam chodzić - i do późna czynne.

Ale mamy burzę nad trójmiastem. Pięknie grzmi! Ledwo uciekliśmy ze spaceru nad morzem, było cudnie, upalnie, mnóstwo ludzi. Szkoda, że cały rok tak nie jest, Polacy byliby szczęśliwymi ludźmi ;)

Nic mi nie mów o tej strasznej burzy, przez nią z psem nie mogłam wyjść bo tak daje. Niby przechodzi, a dalej błyska :no: nie lubię burzy ! ;-)

Witam sie porannie!
Totka dobrze ze z twoim tata wszystko ok bo udar to coś okropnego, wiem bo mój dziadek przeszedł 2 i koleżanki mąż i nie było wesoło.
Nie przejmuj sie co do dogryzania w sprawie nadmiaru tluszczyku, poprostu trafiasz na niewychowane i wredne osoby:tak:
A u mnie dalej nic...ni okresu ni ciazy:no:
Pozdrawiam

reklama
powitać :-D

u nas pogoda do bani - deszczowo i ponuro ale i tak humorek w miarę dopisuje.Dzisiaj stwierdziłam, e swojemu dziecku zacznę wszystko wiązać na gumki do majtek chyba, łącznie z kredkami. Codziennie wraca ze szkoły bez czegoś. Wczoraj kolejna bluza. Ostatnio znalazłam ale dzisiaj amfa fatima było i ni ma. Jego pani ma bardziej wnikliwie się zainteresować tematem. mam nadzieje, ze znajdzie bo jak nie to zaczne młodemu powoli łepek urywać i na golasa będzie łaził do szkoły :rofl2::rofl2::rofl2:co za dzieci - ale chyba chłopaki tak mają. Zero stresu i zainteresowania własnymi rzeczami.

Dzisiaj mija pólmetek mojego oczekiwania na usg - ale szybko mi zleciało.

co do taty totkato dobrze że wszystko ok - taki stan może nieźle narozrabiać. oby dalej nic się znowu takiego nie przytrafiło.

marcia30 ile ci się już spóźnia @ ?

a fasolka nadal cisza ...... jak myślicie już po wszystkim ?

Ostatnia edycja:
Do góry