reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
ja dziś na nic nie mam siły, jakoś mi słabo... kąpię się i zaraz kleję :/
chcialabym tez zeby tym razem udalo mi sie karmic piersią, jestem bardzo ciekawa czy w moim przypadku takie karmienie spowoduje utratę kg.
Nie mogę na siebie patrzeć :/ nogi mam jak balerony
chcialabym tez zeby tym razem udalo mi sie karmic piersią, jestem bardzo ciekawa czy w moim przypadku takie karmienie spowoduje utratę kg.
Nie mogę na siebie patrzeć :/ nogi mam jak balerony
Kurczę, ale że tak wcale nie działa? Ja z synem przytyłam 23kg, a potem poród i kp przez 9m łącznie zeszło 18 kg. Teraz przytyłam tylko 8 i jakby tak ekstra 10 stracić to bym była Happy Moja siostra tak miała - w ciąży +10, a przy karmieniu dodatkowe 10 schudła. Z tym że ona nie miała nadwagi więc wyglądała jak chodzący kościotrupŻyczę wam z całego serca tego, żeby kp pomogło wam zrzucić kilogramy, ale u mnie nie działa... [emoji24]
Maminka córek i synka
Aktywna w BB
Ja przy dwóch poprzednich KP nie schudłam ani grama teraz po miesiącu też nic nie schudłam od porodu .
Niektórzy tak mają....
Niektórzy tak mają....
Colorado1989
Ja myślę, że główną przyczyną chudnięcia przy kp jest brak czasu na jedzenie + zwiększone nieco zapotrzebowanie na kalorie [emoji23]
Ja to nie mam dużych szans chyba na wielkie chudnięcie na kp, bo mąż dba o moje jedzenie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to nie mam dużych szans chyba na wielkie chudnięcie na kp, bo mąż dba o moje jedzenie [emoji23][emoji23][emoji23]
Luiza.
Miałam takie myśli, jak już w szpitalu byłam na obserwacji, że jak już konieczne będzie CC, to mogliby tego tłuszczyku z brzucha trochę mi zabrać, tak mi się fantazjowało, że przeszkadzałby w zeszyciu rany... śmiejcie się hie hie.Oj tak w UK był duży wybór rozmiarów, ale wtedy tego nie potrzebowałam. Super by było połączyć CC z liposukcją haha, ale nie ma tak dobrze
Colorado1989
Kurde, to ja się boję, że jak mnie rozkroją, to jakieś głupie komentarze będą walić, jak zobaczą ile mam tłuszczora [emoji33]Miałam takie myśli, jak już w szpitalu byłam na obserwacji, że jak już konieczne będzie CC, to mogliby tego tłuszczyku z brzucha trochę mi zabrać, tak mi się fantazjowało, że przeszkadzałby w zeszyciu rany... śmiejcie się hie hie.
Chyba każda z nas przy CC fantazjuje o tym, żeby lekarze coś tam jeszcze wycięli [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Colorado1989
Dziewczyny, a jak to jest z antykoncepcją po CC? Bo chyba jest dość konieczna przez jakiś czas? [emoji849]
Podziel się: