reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzieciami zawsze i chętnie się chwalę... :) No i jestem dumna z najstarszego, tak sięuparł, tak się zaparł, że poszedł do pracy na wakacje, moja siostra pracuje w salonie samochodowym to w ichniej myjni załatwiła mu pracę :)

A to moje alieniki:
Marta to ta biedroneczka :) Emilka w białym bodziaku. Na wspólnej focie Marta to ta po lewej (wyżej) :)
Zobacz załącznik 885726 Zobacz załącznik 885727 Zobacz załącznik 885728
Śliczne są, ale całkiem inne [emoji16]

reklama
Z charakterku też dwa różne człowieki :)
Marta to cycuś mamusi, a Emilka to zje, śpi, kupsztala trzaśnie, coś tam "popaczy" i dalej śpi :)
Marta jest częściej aktywna, lubi się poniuniać, do cycusia przytulić, a najlepiej na nim wisieć. Jak zaczyna płakać, to od razu z grubej rury, krzykiem na całe gardło, Emilka za to najpierw pojęczy, jak zaczyna płacz, to skromnie, od delikatnego krzyknięcia, ale jak się rozkręci, to też daje... a jak rozkręcą się obie, to u mnie poziom stresu na 10 piętrze :D

Dzieciami zawsze i chętnie się chwalę... :) No i jestem dumna z najstarszego, tak sięuparł, tak się zaparł, że poszedł do pracy na wakacje, moja siostra pracuje w salonie samochodowym to w ichniej myjni załatwiła mu pracę :)

A to moje alieniki:
Marta to ta biedroneczka :) Emilka w białym bodziaku. Na wspólnej focie Marta to ta po lewej (wyżej) :)
Śliczne i rzeczywiście inne :) One są 2-jajowe? Moje dzieci dla odmiany na zdjęciach z okresu noworodka wyglądają identycznie, jak bliźniaki :)

Colorado, ja w drugim wątku zostaję na zawsze, nie myśl sobie [emoji16] super, że zdecydowaliście się na sesję, piękne są takie zdjęcia.

Luiza, podziwiam!!! Chyba masz jakieś super moce! [emoji16]

Mimi, chcesz mi powiedzieć, że miałaś w domu te wszystkie przedmioty do naprawy stanika? Ja mam tylko lakier do paznokci [emoji23]

Paula, kiedy chcesz się bronić? Tosi na pewno gips strasznie przeszkadza w tym upale [emoji849] kiedy kontrola jakaś?
Nic kupowałam specjalnie. A pani w sklepie pyta się do czego. Mówię że Nie Wiem. Mąż potrzebuje a ona ze pewnie do szycia siedzen w samochodzie [emoji23][emoji23]

A to moje alieniki:
Śliczne dziewuszki [emoji7]

oluchapoducha wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne [emoji23] ja z racji braku wyboru szukam plusów w CC, żeby jakoś psychicznie to dźwignąć :) bo ogólnie to chciałabym móc sn, chociaż pewnie to ból, jakiego nie doświadczyłam jeszcze. [emoji33]

Luiza, No czasem nie ma się wyboru, jest jak jest. Cieszymy się, że teraz CC jest tak powszechne, że mają to dopracowane do znudzenia :)

Śliczne córeczki [emoji7] faktycznie inne, nawet ja to widzę, a ja mam upośledzone rozpoznawanie ludzi [emoji23] fajnie, że charakterami się różnią, dużo do obserwacji [emoji16]

Ka, cieszę się bardzo, że się nie wybierasz nigdzie [emoji8] zamierzam niedługo dołączyć na poważnie [emoji4]

Mimi, a może odwrotnie trzeba spojrzeć na problem staników i drutów, i trzeba je zbierać i potem jako tapicerkę do auta albo do kanapy wykorzystać? [emoji23]

Mi dziś przyszły jeszcze staniki do karmienia, totalnie aseksualne [emoji23][emoji23][emoji23] na ich obronę mogę dodać tylko tyle, że chociaż hiper wygodne [emoji87]

oluchapoducha wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne [emoji23] ja z racji braku wyboru szukam plusów w CC, żeby jakoś psychicznie to dźwignąć :) bo ogólnie to chciałabym móc sn, chociaż pewnie to ból, jakiego nie doświadczyłam jeszcze. [emoji33]

Luiza, No czasem nie ma się wyboru, jest jak jest. Cieszymy się, że teraz CC jest tak powszechne, że mają to dopracowane do znudzenia :)

Śliczne córeczki [emoji7] faktycznie inne, nawet ja to widzę, a ja mam upośledzone rozpoznawanie ludzi [emoji23] fajnie, że charakterami się różnią, dużo do obserwacji [emoji16]

Ka, cieszę się bardzo, że się nie wybierasz nigdzie [emoji8] zamierzam niedługo dołączyć na poważnie [emoji4]

Mimi, a może odwrotnie trzeba spojrzeć na problem staników i drutów, i trzeba je zbierać i potem jako tapicerkę do auta albo do kanapy wykorzystać? [emoji23]

Mi dziś przyszły jeszcze staniki do karmienia, totalnie aseksualne [emoji23][emoji23][emoji23] na ich obronę mogę dodać tylko tyle, że chociaż hiper wygodne [emoji87]
I tak nie będziesz sexy z młodym uwieszonym u cyca godzinami [emoji14] Przez te upały młodej się chce więcej pić, a ja czuję się jak krowa dojna, wiecznie cycki na wierzchu. Dobrze, że chociaż efekt widać bo przez 13 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 630 gram :)

Śliczne i rzeczywiście inne :) One są 2-jajowe? Moje dzieci dla odmiany na zdjęciach z okresu noworodka wyglądają identycznie, jak bliźniaki :)
Jak bym miała zdjęcie mojego najstarszego z okresu noworodka, to bym wklepała, bo tak Kuba, jak i Janek i Emilka wyglądają bardzo podobnie, a Janek i Emilka to już dwie krople. Tylko Marta odstaje od reszty :p Ale wszyscy mówią, że jest podobna do mnie hie hie :D

reklama
I tak nie będziesz sexy z młodym uwieszonym u cyca godzinami [emoji14] Przez te upały młodej się chce więcej pić, a ja czuję się jak krowa dojna, wiecznie cycki na wierzchu. Dobrze, że chociaż efekt widać bo przez 13 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 630 gram :)
Ja tam mam śladową nadzieję, że zdarzy się kilka minut, że będę trochę sexy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale tak na serio, to niektóre te biustonosze do karmienia są tra-gi-czne. W sensie niby jest stanik, ale zero podparcia dla biustu i piersi wyglądają na takie naleśniki. Nie wiem po co w ogóle taki stanik [emoji39] dlatego cieszę się, że te moje choć nie jakieś ładne, to chociaż spełniają swoją rolę [emoji4]

To chyba ładnie mała przybiera na wadze? :) Co mleczko to mleczko [emoji16]

Do góry