reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dzieciami zawsze i chętnie się chwalę... :) No i jestem dumna z najstarszego, tak sięuparł, tak się zaparł, że poszedł do pracy na wakacje, moja siostra pracuje w salonie samochodowym to w ichniej myjni załatwiła mu pracę :)

A to moje alieniki:
Marta to ta biedroneczka :) Emilka w białym bodziaku. Na wspólnej focie Marta to ta po lewej (wyżej) :)
Zobacz załącznik 885726 Zobacz załącznik 885727 Zobacz załącznik 885728
Śliczne są, ale całkiem inne [emoji16]

reklama
Z charakterku też dwa różne człowieki :)
Marta to cycuś mamusi, a Emilka to zje, śpi, kupsztala trzaśnie, coś tam "popaczy" i dalej śpi :)
Marta jest częściej aktywna, lubi się poniuniać, do cycusia przytulić, a najlepiej na nim wisieć. Jak zaczyna płakać, to od razu z grubej rury, krzykiem na całe gardło, Emilka za to najpierw pojęczy, jak zaczyna płacz, to skromnie, od delikatnego krzyknięcia, ale jak się rozkręci, to też daje... a jak rozkręcą się obie, to u mnie poziom stresu na 10 piętrze :D

Dzieciami zawsze i chętnie się chwalę... :) No i jestem dumna z najstarszego, tak sięuparł, tak się zaparł, że poszedł do pracy na wakacje, moja siostra pracuje w salonie samochodowym to w ichniej myjni załatwiła mu pracę :)

A to moje alieniki:
Marta to ta biedroneczka :) Emilka w białym bodziaku. Na wspólnej focie Marta to ta po lewej (wyżej) :)
Śliczne i rzeczywiście inne :) One są 2-jajowe? Moje dzieci dla odmiany na zdjęciach z okresu noworodka wyglądają identycznie, jak bliźniaki :)

Colorado, ja w drugim wątku zostaję na zawsze, nie myśl sobie [emoji16] super, że zdecydowaliście się na sesję, piękne są takie zdjęcia.

Luiza, podziwiam!!! Chyba masz jakieś super moce! [emoji16]

Mimi, chcesz mi powiedzieć, że miałaś w domu te wszystkie przedmioty do naprawy stanika? Ja mam tylko lakier do paznokci [emoji23]

Paula, kiedy chcesz się bronić? Tosi na pewno gips strasznie przeszkadza w tym upale [emoji849] kiedy kontrola jakaś?
Nic kupowałam specjalnie. A pani w sklepie pyta się do czego. Mówię że Nie Wiem. Mąż potrzebuje a ona ze pewnie do szycia siedzen w samochodzie [emoji23][emoji23]

A to moje alieniki:
Śliczne dziewuszki [emoji7]

oluchapoducha wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne [emoji23] ja z racji braku wyboru szukam plusów w CC, żeby jakoś psychicznie to dźwignąć :) bo ogólnie to chciałabym móc sn, chociaż pewnie to ból, jakiego nie doświadczyłam jeszcze. [emoji33]

Luiza, No czasem nie ma się wyboru, jest jak jest. Cieszymy się, że teraz CC jest tak powszechne, że mają to dopracowane do znudzenia :)

Śliczne córeczki [emoji7] faktycznie inne, nawet ja to widzę, a ja mam upośledzone rozpoznawanie ludzi [emoji23] fajnie, że charakterami się różnią, dużo do obserwacji [emoji16]

Ka, cieszę się bardzo, że się nie wybierasz nigdzie [emoji8] zamierzam niedługo dołączyć na poważnie [emoji4]

Mimi, a może odwrotnie trzeba spojrzeć na problem staników i drutów, i trzeba je zbierać i potem jako tapicerkę do auta albo do kanapy wykorzystać? [emoji23]

Mi dziś przyszły jeszcze staniki do karmienia, totalnie aseksualne [emoji23][emoji23][emoji23] na ich obronę mogę dodać tylko tyle, że chociaż hiper wygodne [emoji87]

oluchapoducha wszystko ma plusy dodatnie i plusy ujemne [emoji23] ja z racji braku wyboru szukam plusów w CC, żeby jakoś psychicznie to dźwignąć :) bo ogólnie to chciałabym móc sn, chociaż pewnie to ból, jakiego nie doświadczyłam jeszcze. [emoji33]

Luiza, No czasem nie ma się wyboru, jest jak jest. Cieszymy się, że teraz CC jest tak powszechne, że mają to dopracowane do znudzenia :)

Śliczne córeczki [emoji7] faktycznie inne, nawet ja to widzę, a ja mam upośledzone rozpoznawanie ludzi [emoji23] fajnie, że charakterami się różnią, dużo do obserwacji [emoji16]

Ka, cieszę się bardzo, że się nie wybierasz nigdzie [emoji8] zamierzam niedługo dołączyć na poważnie [emoji4]

Mimi, a może odwrotnie trzeba spojrzeć na problem staników i drutów, i trzeba je zbierać i potem jako tapicerkę do auta albo do kanapy wykorzystać? [emoji23]

Mi dziś przyszły jeszcze staniki do karmienia, totalnie aseksualne [emoji23][emoji23][emoji23] na ich obronę mogę dodać tylko tyle, że chociaż hiper wygodne [emoji87]
I tak nie będziesz sexy z młodym uwieszonym u cyca godzinami [emoji14] Przez te upały młodej się chce więcej pić, a ja czuję się jak krowa dojna, wiecznie cycki na wierzchu. Dobrze, że chociaż efekt widać bo przez 13 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 630 gram :)

Śliczne i rzeczywiście inne :) One są 2-jajowe? Moje dzieci dla odmiany na zdjęciach z okresu noworodka wyglądają identycznie, jak bliźniaki :)
Jak bym miała zdjęcie mojego najstarszego z okresu noworodka, to bym wklepała, bo tak Kuba, jak i Janek i Emilka wyglądają bardzo podobnie, a Janek i Emilka to już dwie krople. Tylko Marta odstaje od reszty :p Ale wszyscy mówią, że jest podobna do mnie hie hie :D

reklama
I tak nie będziesz sexy z młodym uwieszonym u cyca godzinami [emoji14] Przez te upały młodej się chce więcej pić, a ja czuję się jak krowa dojna, wiecznie cycki na wierzchu. Dobrze, że chociaż efekt widać bo przez 13 dni od wyjścia ze szpitala przybrała 630 gram :)
Ja tam mam śladową nadzieję, że zdarzy się kilka minut, że będę trochę sexy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale tak na serio, to niektóre te biustonosze do karmienia są tra-gi-czne. W sensie niby jest stanik, ale zero podparcia dla biustu i piersi wyglądają na takie naleśniki. Nie wiem po co w ogóle taki stanik [emoji39] dlatego cieszę się, że te moje choć nie jakieś ładne, to chociaż spełniają swoją rolę [emoji4]

To chyba ładnie mała przybiera na wadze? :) Co mleczko to mleczko [emoji16]

Do góry