No ja też wegetarianka teraz [emoji16] nie miałaś/nie masz problemu z anemią? Wszędzie mnie tym straszą [emoji24]
To może być kwestia tego, że tyle co zaczęłaś brać piguły... Mi mówili zawsze, że 3 miesiące na tabletkach to taki czas na dostrojenie się organizmu i zgranie się z tabletkami. Jak po tym czasie są plamienia, inne problemy, wtedy trzeba zmienić. A po ciąży to wiadomo, może jeszcze hormony są nieco rozchwiane
nie martw się, najwyżej idź do lekarki [emoji8]
Witaj [emoji8] super, że się Wam tak udało bez frustracji i bez większych problemów
ja niestety o sobie nie mogę powiedzieć, że mimo wagi jestem okazem zdrowia, zazdraszczam!
Wagą się nie przejmuj, jedz dobrze, zdrowo. Też kruszynka nie jestem, mam nadzieję, że uda mi się nie przekroczyć mojej najgorszej życiowej wagi [emoji16]
A co do lekarza, to jak będzie przeginał, to będzie trzeba zmienić dla własnego zdrowia psychicznego
mój jest cudowny. Ostatnio próbował zrobić usg przez brzuch, nic nie widział, ale powiedział, że na początku tak jest, NIE TYLKO U MNIE [emoji16] wagi nie komentuje, tylko zwraca uwagę, żeby jeść zdrowo i dla dwojga, a nie za dwoje