reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

W profilu wejdź w sygnaturę i wklej a suwaczki jest link na dole strony głównej albo wpisz w Google suwaczki ciążowe i bedzie w telefonie nie wkleję Ci linka chyba ze pozniej z kompa jak nie znajdziesz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję, chyba bym na to nie wpadła :)
Ale coś jednak nie zadziałało. No jeszcze popróbuje.

reklama
Tak naprawdę to moja druga ciąża z otyłością pierwsza szybko sie skończyła wiec teraz sama jestem ciekawa jak to bedzie z ciśnieniem póki co robiłam glukozę i cukrzycy nie mam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to nic tylko się cieszyć :) oby ta ciąża bez problemów Ci minęła [emoji9] ja mam wyniki krzywej takie wątpliwe, gin mówi, że nie cukrzyca, zobaczymy co w poniedziałek diabetolog mi powie :(

Tak strasznie nie chcę insuliny [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png

Spokojnie może bedzie dobrze wiesz te wyniki da różne mi teraz w moczu wyszły jakieś krwinki a nic mi sie nie dzieje poczekaj

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć progesteron podwyższa cukier :) a ja poza swoim już pewnie powoli przez łożysko produkowanym to jeszcze biorę w tabletkach.

Jak pozostałe dzieciaczki? W jakim wieku? Cieszą się z rodzeństwa? :)

8une3e3kck8m6mea.png

Tak syn lat 15 córka 9 lat.
Córka Bardzo przeżywa głaszcze mnie po brzuchu i codziennie sie modli żeby było zdrowe w brzuchu i pozniej jak sie urodzi.
To zapewne dlatego ze w zeszłym roku straciłam dzidziusia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rany, przykro mi [emoji22]

Ale to córka musi być bardzo dojrzała emocjonalnie jak na swój wiek? :)

8une3e3kck8m6mea.png

No to nic tylko się cieszyć :) oby ta ciąża bez problemów Ci minęła [emoji9] ja mam wyniki krzywej takie wątpliwe, gin mówi, że nie cukrzyca, zobaczymy co w poniedziałek diabetolog mi powie :(

Tak strasznie nie chcę insuliny [emoji24]

8une3e3kck8m6mea.png
Kochana przy twoim wyniku jedynie dietka [emoji11] nie zamartwiaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kochana przy twoim wyniku jedynie dietka [emoji11] nie zamartwiaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Ja 1 syna urodziłam mając 23 lata [emoji4]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Ja starszą córkę też urodziłam w wieku 23 lat. A drugą w wieku 34. Były to dwa różne macierzyństwa. Przy drugiej odpuściłam, nie patrzyłam ślepo w zalecenia, bardziej zaufałam swojej intuicji. I tak młodsza była dużo szybciej samodzielna, ale to też pewnie charakter robi swoje.

A męża poznałam jak miałam 16 lat i tak w tym roku nam minie 22 lata razem [emoji4] Po ślubie jesteśmy 15.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry