reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witajcie Kikimorra i Siruna! [emoji3]
Kiki koniecznie daj znac po pierwszej wizycie! [emoji3] Ja tez się bałam, ale myślę, że najwaznejsze to znalezc odpowiedniego gina który nie bedzie caly czas karcił, a wspierał.[emoji4]
Siruna z jaką wagą startujesz? Który tydzień? [emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ani grama nie przytylam, a też widze, ze brzuch zmienia kształt. W szoku jestem, bo myslalam, ze u "wiekszych" dziewczyn nie widać zbyt szybko o ile w ogóle..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się, że można liczyć na wsparcie i miłe słowa. Napiszę jak będzie po pierwszej wizycie :)
Ja już dzisiaj jestem po 6km spacerze po lesie. Śnieg sypie więc wróciliśmy z czerwonymi policzkami, ale dotlenieni. Teraz herbata z miodem :)
Mąż też już się tak przejął, że bez większego marudzenia chodzi ze mną.
Trzymajcie się zdrowo, mamusie :)
Zazdroszczę motywacji do spacerków, u nas takie powietrze, że już chyba lepiej na kanapie siedzieć [emoji32] fajnie, że małżul się przyłączył!
Witam,
Mam nadliczbowe sporo kilogramów jestem w 4 ciąży
Ważę 91 kg przy wzroście 163 jak nie patrzę w lusterko to mi nie przeszkadza.
Waga wycofała mnie z życia towarzyskiego, ale staram się o tym nie myśleć cieszę się na swoje kolejne maleństwo :)
Hej :) no co Ty :) muszę Cię opierdziolić na dzień dobry! a to ten nadbagaż kilogramowy to sprawia, że ludzie mdleją na Twój widok, albo dzwonią na policję? [emoji6] Nie ma co się chować w szafie :)

Gratuluję ciąży :) jak się czujesz?

8une3e3kck8m6mea.png

A ja czuję, że chyba dzisiaj czekają mnie pierwsze wymioty, najgorzej, że tak strasznie mnie ssie w żołądku, a jednak staram się nie jeść więcej niż zwykle.
P.s. jak się wstawia te suwaki z dniem ciąży?

Witam nowe Dziewczyny :)
Miło Was poznać :) Ja już mam prawie 6.miesięcznego bobasa a dzięki temu forum było mi łatwiej przejść przez ciąże. Wsparcie jest tutaj ogromne także naprawdę fajnie że się przyłączyłyście :* Życzę Wam spokojnych ,bezproblemowych ciąż i zdrowych bobasków. A póki co trzymam kciuki za wizyty lekarskie :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny :) Gratuluję rosnących brzuszków :)Oby wasze ciążę były spokojne.
Zuza chłopaki już prawie zdrowi Kacper od poniedziałku był już w szkole.Michasiowi jeszcze trochę kataru zostało.Ja ostatnio was podczytuję ale doba jest za krótka na wszystko.Mąż nie wrócił jeszcze tydzień zostaje.Dzieci dom i firma na mojej głowie już mam dość.We wtorek mam wizytę u gina zobaczymy czy mnie wyśle na laparoskopie bo ostatnio mam takie bóle brzucha że bez przeciwbólowych nie funkcjonuje....Zuza u Ciebie prawie 6miesięczny a u mnie pojutrze 7miesięczny :)

reklama
Colorado Ty jesteś w tym momencie kiedy mdłości największe ... uuu współczuje. Jak u Ciebie to przechodzi ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie mam mdłości w ogóle :) śpiącość i lenistwo mnie tylko męczy niesamowicie.

Zazdroszczę Ci, że już obeznana jesteś z całym procesem ciąży [emoji6] dla mnie wszystko jest nowością, nic nie wiem [emoji23]

Jakieś dolegliwości typu nadciśnienie, cukrzyca, itp miałaś w poprzednich ciążach?

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry