reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

nie należy się przejmować wagą w ciąży, najważniejsze jest zdrowie maluszka :) dobra dieta i ćwiczenia to podstawa, nie ma co się katować, by wciskać się w rozmiar S
Pewnie, my się wciskamy w xxl więc bez spiny :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja to się już w xxl dawno nie mieszczę, no ale...
Mdłości mnie dopadły. Momentami sama nie wiem, czy wyjść z toalety czy lepiej w niej zostać bo mogę nie dobiec. Cudowne chwile :p

Cześć dziewczyny :)
Na wątku bardziej gorąco na na dworze ;)
Paulina 37+1 to już bezpiecznie rodzić to już donoszona ciąża mój misiek tak się urodził .
Zuza co do koszul to jak byłam to dają jednorazowe jedne wiązane niebieskie i normalne zielone i długość bi szerokość dobra jeszcze miałam luz ;)
Xbumx też miałam takie skoki jak i Ty i tylko dopegyt .Mi lekarz zawsze mówił że jak to drugie jest wyższe niż 95 to dopiero wtedy można się martwić .Ja miałam skoki 250/150 -180/130 i dotrwałam do końca z paskudnymi bólami głowy na które nic nie pomagało .
Szafirek bezcenne chwile nie zazdroszczę ,bo od 5 tygodnia do 24 męczyły mnie mdłości i wymioty.Po wodzie niegazowanej , gorzkiej herbacie i sucharach było troszkę lepiej :)
Ciekawe która pierwsza urodzi ? Trzymam mocno kciuki :)
U Nas troszkę lepiej ,bo mąż przyjechał i przejął trochę opiekę nad małym.Chodzi za mną i mówi jak zmalałam od urodzenia Miśka . Stwierdził że przez te dwa tygodnie jestem chudsza :) I najlepsze pytanie jakie mi zadał Ty mnie chcesz zostawić ,że tak się zmieniasz ?
Miłego popołudnia i jak coś szybkich i bezbolesnych porodów :) Buziaki :*

dqprh37147u4tr1q.png

Mnie to ominęło w obydwoch ciazach. W tej miałam tylko mdłości ale bez wymiotowania.

Laski zamówiłam pierwsZy różowy sweterek [emoji85][emoji85][emoji85]
Śmiesznie będzie jak za 3tyg powie że jednak chłopiec [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja dzisiaj dostałam znowu porcję ciuszków od koleżanki, już się suszą na balkonie, a jutro pewnie będę prasować. Miło tak coś czasem dostać od kogoś :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Mimi ja też kupiłam różowe legginsy:) Później wydałam znajomej;)
Paulina jak tam,podejrzałaś dziś Kalinkę?Nie potrafię tego opisać,po prostu czuję że poród się zbliża wielkimi krokami...
Parampampam to prawda:) Ja większość ciuszków mam od kokeżanki i kolegi męża:)

Ostatnia edycja:
Tak, mialam usg. Kalina przybrała przez tydzien tylko 200g, wazy 2200 ale dobre mam warunki w brzuchu wiec to nie decyduje o ewentualnym przyspieszonym porodzie tylko cisnienie. Odebralam wynik paciorkowca i jest dodatni takze czeka mnie antybiotyk.
Ja na majtkach zauważyłam taki lepki sluz nie wiem czy to czop czy nie. Ale siedze w szpitalu to mi wszystko jedno, jak sie zacznie to mam blisko. ;)

Mimi moze zaczarujesz tym rozowym sweterkiem i bedzie córka.

Mąż się śmiał od początku ze na teście ciazowym była różowa końcówka i to znak ze będzie dziewczynka hehehe
Najwyżej i ja spakuje sweterek i czapeczki na strych....

Kalinka malutka ale trzeba pamiętać ze usg jest obarczone błędem.
Od nas z rodziny dziewczyna urodziła tydzień temu i dziewczynka miała być malutka A wazyla 3700.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry