reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Co do samopoczucia to o dziwo z takim cisnieniem czuje sie ok, glowa nie boli tylko lekko senna jestem. Moge funkcjonowac.

reklama
Paulinka a ktory masz tydzień?

Witam Was ...

U mnie wczoraj straszne skoki ciśnienia , krew z nosa - dzownilam tak samo do gina wczoraj jakby bylo tak dzisiaj mam na IP jechać , ale z rana ciśnienie ok 130/85.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t0d

Obstawiam, ze urodze pod koniec nastepnego tygodnia ale z dnia na dzien bede wiedziec wiecej. Leci mi 37+2t, wiec akurat za tydzien moze byc ok.

Bum kontroluj, jak bedziesz miala 140/90 to jedz na IP.

Ale będzie wysyp bobasów na naszym wątku;)
Paulina to do rozwiązania zostajesz w szpitalu?
Ja czuję że dziś albo jutro wyląduję na porodówce.Dam znać jak będziemy jechać...Boję się jak nie wiem,ale jednocześnie nie mogę doczekać...

Ojejku dziewczyny :D Ale jestem podekscytowana hehe z niecierpliwością czekam na wasze bobasy :*
Zuza mam nadzieję ze pójdzie szybko :*
Paulina A u Ciebie planują cc czy sn?
XBumx oby się uspokoilo. Odpoczywaj i rób sobie zimne okłady na czoło i nos

hchy43r8h8l5x99d.png

To u mnie to chyba jednak żadna zapowiedź... Albo mocno przedwczesna. Ale za to brzuch mi się obniżył. Aż dziwnie wygląda.

Paulina, powiem Ci szczerze, że trochę Ci zazdroszczę, że szybciej urodzisz, pewnie szybciej niż ja :)

Ja coś czuję będę chodzić co najmniej do terminu... Plusem jest, że od dwóch tygodni nic nie przytyłam, a to się od początku ciąży nie zdarzyło, zawsze tylam równo :D

Wróciłam ze spaceru z mężem, ale mnie przygrzalo, za ciepło już dla mnie o tej porze, ja to o siódmej muszę wychodzić. Poce się strasznie, trochę się sama sobą brzydzę :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry