reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Paulina masz racje,najważniejsze dobre nastawienie:) A malutka nadgoni:*
Mimi,zaraz biorę się za mycie naczyń,potem zrobię kolacje i znowu będę odpoczywać;)
Przejrzałam dokumenty żeby sprawdzić czy mam wszystko.Naszykuje jeszcze później kubek i sztućce do szpitala,zapakuje wodę mineralną i zapnę torbę;)
Boję się tego co mnie czeka:( Ty Mimi miałaś podobny poród więc napewno mnie rozumiesz:(

reklama
Zuza rozumiem.... nie życzę nikomu takich doświadczeń jak nasze. Mam nadzieję ze tym razem pójdzie szybko i łatwo.

Ja będę się umawiać z moją na cc. To już postanowione. Mam się przypomnieć w 35tc.
Boję się tylko kwoty jaka zaśpiewa :/ kilka lat do tyłu podobno brała 2tys.... eh

hchy43r8h8l5x99d.png

Kubie słabł puls i powinni zrobić cc ale lekarza z calej siły "położył" mi się na brzuchu i wypchnął małego...Traumatyczne wspomnienie...

Mimi:* Mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Twojej myśli:*
Rozmawiałam z Kubą niedawno i nie mógł się skupić na rozmowie,skutki zmiennej pogody.. Mama już tak nie ćwierka jak to fajnie jest więc pewnie jest ciężej. Jestem zła bo dają mu za dużo jeść:( Zwróciłam mamie uwagę a ona że co ma zrobić jak dziecko ma apetyt ...Będzie miał dietę po powrocie ...Wczoraj zjadł o 18. 3 "hamburgery" kotlety z mielonego,kajzerka,żółty ser,pomidor....A o.20 dali mu jeszcze 3 kanapki i zasypiał z bólem brzucha:/

Cześć dziewczyny.
Cały czas Was czytam ale czasu na napisanie brak.
U mnie już prawie połowa ciazy.
Chłopak na 110% Jak to gin powiedział ;)
Będzie Ignaś.
Od początku ciąży przytylam 1,5kg więc chyba nie ma tragedii.

@Mimi2330 dlaczego płacisz za cc?

Trzymam kciuki za spokojne rozwiązania ;)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Zuza to rzeczywiście ostro przesadzaja z jedzeniem no ale przez tel. Nic nie poradzisz :/ eh szkoda że nie rozumieją że robią Tym krzywdę dziecku. Dobrze ze my mamuśki dbamy o odpowiednią dietę chlopaczkow :)

Hej Blair. Gratuluję poznania plci i wybrania imienia . A ja będę płaciła bo to taka cesarka "na zyczenie".... wskazań do cc nie mam.... prócz traumy po 1 porodzie.....

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza to rzeczywiście ostro przesadzaja z jedzeniem no ale przez tel. Nic nie poradzisz :/ eh szkoda że nie rozumieją że robią Tym krzywdę dziecku. Dobrze ze my mamuśki dbamy o odpowiednią dietę chlopaczkow :)

Hej Blair. Gratuluję poznania plci i wybrania imienia . A ja będę płaciła bo to taka cesarka "na zyczenie".... wskazań do cc nie mam.... prócz traumy po 1 porodzie.....

hchy43r8h8l5x99d.png
Aaa. U mnie lekarz do którego chodzę prywatnie po prostu zapytał jak chce rodzic. Zresztą on też mi robił poprzednio cc i też zapytał jak bym chciała.
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry