reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Blair ale masz fajnie. No ale ja nawet zapłacę jak będę musiała.

Zuza ja wiem o czym mówisz. Ja zawsze walczę z moją mama o słodkości.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja się też boję tego "wyciskania" dziecka, podobnie jak kleszczy i proznociagu. W planie porodu wpisałam, że nie wyrażam zgody na żadną z tych metod. Mąż też wie i mam nadzieję, że jakby było źle, to wywalczymy cesarke.

Ale czytałam, że dzisiaj wyciskanie dziecka siłą jest już bardzo rzadko praktykowania, bo uznane za niebezpieczne, więc myślę, że raczej nam nie grozi. Będzie dobrze, dziewczyny, musi być.

Blair, serdeczne gratulacje!

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kochana ja r odzilam niedawno bo 4 lata temu i lekarz nie patrzył czy to niebezpieczne.... :/ mam nadzieję ze Was ominie

hchy43r8h8l5x99d.png

Parampampam to prawda,teraz też kobiety są bardziej świadome swoich praw.Ja bylam młodziutka i sama,teraz mąż będzie ze mną także teoretycznie jestem spokojniejsza.Plan porodu masz ze szpitala czy wydruk z internetu?U nas się wypisuje plan podczas przyjęcia do szpitala ale dziś szukałam w necie żeby druknąc i już mieć wypełniony.

Zuza rzeczywiscie przesadzaja z iloscia jedzeni :( rozepchaja mu tylko zoladek i moze byc ciezko pozniej dziecku odmawiac..

Mimi u nas idzie sie do psychiatry po papierek ze ma sie traumę z poprzedniego porodu lub panicznie sie go boi i nie trzeba nikomu placuc takich pieniędzy. Moze dowiedz sie czy to by przeszlo.

Blair gratuluje wagi :)

Ja w tym szpitalu to ciagle jem, chyba z nudow.. nie zdziwie sie jak przytyje ze 3kg ale mam to teraz w de. :D

Ja w planie porodu zaznaczylam ze takie metody tylko przy zagrożeniu i niemozliwosci cc.

Paulina slyszalam o tym. Ale podobno nie każdy szpital honoruje taki papierek.
Zobaczymy co mi powie w 35tc.
Wiem też jacy są lekarZe. Nie chciałabym żeby zrobiła mi coś po złości ze prYnioslam papier A nie kasę....

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny Kochane,mozliwe ze oto nadszedł czas na mnie.Od 5.rano mam skurcze co 10min.Bolesne,ale do wytrzymania.Czekam na info od położnej czy już mam jechać czy jeszcze czekamy...
Błagam trzymajcie za nas kciuki:( Cała się trzęsę,jestem przerażona...Boje się że sobie nie poradzę:( Płakać mi się chce z tego wszystkiego:(

Zuzaaaaa, trzymamy wszystkie, jesteśmy z Tobą i czekamy na maleństwo [emoji173][emoji173] Odzywaj się w miarę sił i możliwości.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Kochane,mozliwe ze oto nadszedł czas na mnie.Od 5.rano mam skurcze co 10min.Bolesne,ale do wytrzymania.Czekam na info od położnej czy już mam jechać czy jeszcze czekamy...
Błagam trzymajcie za nas kciuki:( Cała się trzęsę,jestem przerażona...Boje się że sobie nie poradzę:( Płakać mi się chce z tego wszystkiego:(
Trzymam kciuki [emoji9]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry