reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ka.2606 my staraliśmy się 3 lata. To był obłęd. Udało się ale straciłam tą ciążę. Znowu starania i nic... myślałam tylko o straconym dziecku. Najpierw liczyłam czas do parodu a później ile by dziecko miało jakby się urodziło. 1 listopada poszłam na cmentarz zapalić znicz dla dziecka straconego... pozegnalam się i za 2 tygodnie okazało się że jestem w ciąży.
wychodzi na to że trzeba odblokować psychikę to wtedy udaje się ...

U mnie nic nie zapowiada porodu dzisiaj. Spałam dobrze w nocy i w dzień 2 godziny. Zaraz idę wykąpać się i poprawić golenie

reklama
Ja nie [emoji23]

Pospalam dziś do 9....[emoji1]

hchy43r8h8l5x99d.png

ja chyba jeszcze też nie. Dzidziuś bardzo jest aktywny a przed porodem to podobno dziecko wycisza się... Oczywiście martwię się tym i mam fazę że owinie się pępowiną.

Witam się i ja:)
Z czterema pobudkami pospałam dziś do 10;) Także się wreszcie wyspałam. I miałam mega niespodziankę bo wpadli Kuba z dziadkiem i moją siorą przywieźli zamówione dwa miesiące temu zakupy ze Smyka które były u siostry.Jej kolega pracował tam na jakimś wyższym stanowisku i miał zniżkę 50%.Wzięłam laktator,torbę do wózka Skip hop i materac o którym już pisałam i za wszystko zapłaciłam 260zł więc duuużo taniej bo sama torba normalnie kosztuje 269zł...Szkoda że wtedy nie mysłałam jeszcze o monitorze.oddechu:/ A przy okazji wyściskałam synusia:* Ale biegł z powrotem do auta aż się za nim kurzyło;) Nie jestem żadną konkurencją,właśnie pojechali do zoo:) Tak więc poranek(przedpołudnie) bardzo miłe.
Inka u mnie też nic nie zapowiada porodu i oby się dziś nic nie wydarzyło.Mąż w pracy za miastem,tata w zoo,jak się zacznie to mam przegwizdane...Mój Łobuziak też aktywny.
Paulina udanego wypoczynku:*

Paulina ale ślicznotka:* Dopiero zauważyłam zdjęcia. Faktycznie drobniutka ale jeszcze trochę czasu,musi nadrobić:*

Zuza to super ci się udało z tymi zakupami. Nieźle zaoszczedzilas.
Mam nadzieję ze młody posiedzi grzecznie w brzuchu :) A starszak zrobił ci fajna niespodziankę ze się zjawił na chwilkę :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Powodzenia kobitki na tej końcówce :) bądzcie dobrej myśli!

Ja właśnie wróciłam z wynikami bety i od gina, okazało się, że w brzuchu zamiast zaczątków dzidzi mam cystę z niepękniętego pęcherzyka [emoji52]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie to jest minus clo....
Kiedyś czytałam że niektóre dziewczyny biorąc clo musiały robić sobie zastrzyk właśnie na pęknięcie pęcherzyka

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi, no też o tym właśnie czytałam, więc bardzo mnie to nie zdziwiło. Grunt by koniec końców terapia skuteczna była, mogę sobie sama nawet 10 zastrzyków robić ;)

Ale to tłumaczy, czemu ten jajnik ciągle czuję, taki ciężki. Raz kiedyś miałam cystę, dwa razy większą od tej co mam teraz i mnie jajnik bolał nawet jak się śmiałam :/

Co tam u Ciebie Mimi? :) Jak się czujesz?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry