reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ja na szczęście nie musiałam się kloc. Nie znoszę igieł ;)

Ja czuję się w miarę ok. Tylko brzuch mnie ciągnie tak nisko. W sobotę mam wizytę więc zapytam czy to bezpieczne.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny byłam na USG i według niego mamy już dziś 7+1, według OM dziś 5+6. Niestety wizyta na NFZ więc nie dowiedziałam się zupełnie nic. Jutro idę prywatnie..

Kobiety z dużym biustem- gdzie kupujecie stanik do karmienia? Duże rozmiary staników już znalazłam, ale do karmienia kończą się na za małej dla mnie rozmiarówce :(

colorado, rozumiem że ta cysta nie jest groźna dla Ciebie i w kolejnym cyklu starania pełną parą?

Gratulacje! Ja też ma starszą z marca, fajny czas na poród.
Zuza chyba kupowała staniki do karmienia KrisLine czy jakoś tak.
Zuza fajnie, ze Kuba się dobrze bawi, jedno zmartwienie mniej:)

Szafirek super wieści:* Rany ale czas leci :o Jak rejestrowałam się na forum to najdalej były sierpniowe mamy a teraz mamy tu już marcowa mamusię:) Tak,ja kupiłam na razie jeden do karmienia z Kris Line właśnie.Zobaczymy jak później będzie z rozmiarem.Jeszcze muszę jakiś miękki do spania upolować
Jeszcze na takie trafiłam ale na mnie nie ma:(
Link do: 1381 BIG biustonosz do karmienia Lupoline - czarny
Colorado przykro mi z powodu cysty:( Ale bardzo podoba mi się Twoje nastawienie:*
Kattaya:) To prawda,widać że jest z wakacji bardzo zadowolony,z resztą trudno się dziwić jak organizują mu takie atrakcje:)
Ale dziś gorrrąco...:/

Szafirek, gratulacje!
Colorado, to ja trzymam kciuki już na kolejny cykl :)
Ja właśnie wróciłam od gina. Teoretycznie miała być ostatnia wizyta, ale że rodzimy naturalnie, to gdyby się nie rozkrecilo to idę jeszcze za 10 dni. Szyjka zamknieta. Gbs ujemny, ciśnienie w normie. Pozostaje czekać.
Pot się ze mnie leje, gorąco dzisiaj.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jeszcze dodam, że u mnie spanie się już chyba definitywnie skończyło... Trzecia kiepska noc, sen płytki, co dwie godziny do WC, wstaje przed 6.00 a przed północą zasnąć nie idzie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry