reklama
Szafirek90
Fanka BB :)
Dziewczyny byłam na USG i według niego mamy już dziś 7+1, według OM dziś 5+6. Niestety wizyta na NFZ więc nie dowiedziałam się zupełnie nic. Jutro idę prywatnie..
Kobiety z dużym biustem- gdzie kupujecie stanik do karmienia? Duże rozmiary staników już znalazłam, ale do karmienia kończą się na za małej dla mnie rozmiarówce
colorado, rozumiem że ta cysta nie jest groźna dla Ciebie i w kolejnym cyklu starania pełną parą?
Kobiety z dużym biustem- gdzie kupujecie stanik do karmienia? Duże rozmiary staników już znalazłam, ale do karmienia kończą się na za małej dla mnie rozmiarówce
colorado, rozumiem że ta cysta nie jest groźna dla Ciebie i w kolejnym cyklu starania pełną parą?
Szafirek90
Mimi dziękuję, według USG na 6 marca, a według OM na 15-17 marca. Ja urodziłam się 7 marca więc prezent idealny.
Zuza87
Szafirek super wieści:* Rany ale czas leci Jak rejestrowałam się na forum to najdalej były sierpniowe mamy a teraz mamy tu już marcowa mamusię Tak,ja kupiłam na razie jeden do karmienia z Kris Line właśnie.Zobaczymy jak później będzie z rozmiarem.Jeszcze muszę jakiś miękki do spania upolować
Jeszcze na takie trafiłam ale na mnie nie ma
Link do: 1381 BIG biustonosz do karmienia Lupoline - czarny
Colorado przykro mi z powodu cysty Ale bardzo podoba mi się Twoje nastawienie:*
Kattaya To prawda,widać że jest z wakacji bardzo zadowolony,z resztą trudno się dziwić jak organizują mu takie atrakcje
Ale dziś gorrrąco...:/
Jeszcze na takie trafiłam ale na mnie nie ma
Link do: 1381 BIG biustonosz do karmienia Lupoline - czarny
Colorado przykro mi z powodu cysty Ale bardzo podoba mi się Twoje nastawienie:*
Kattaya To prawda,widać że jest z wakacji bardzo zadowolony,z resztą trudno się dziwić jak organizują mu takie atrakcje
Ale dziś gorrrąco...:/
parampampam
Szafirek, gratulacje!
Colorado, to ja trzymam kciuki już na kolejny cykl
Ja właśnie wróciłam od gina. Teoretycznie miała być ostatnia wizyta, ale że rodzimy naturalnie, to gdyby się nie rozkrecilo to idę jeszcze za 10 dni. Szyjka zamknieta. Gbs ujemny, ciśnienie w normie. Pozostaje czekać.
Pot się ze mnie leje, gorąco dzisiaj.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Colorado, to ja trzymam kciuki już na kolejny cykl
Ja właśnie wróciłam od gina. Teoretycznie miała być ostatnia wizyta, ale że rodzimy naturalnie, to gdyby się nie rozkrecilo to idę jeszcze za 10 dni. Szyjka zamknieta. Gbs ujemny, ciśnienie w normie. Pozostaje czekać.
Pot się ze mnie leje, gorąco dzisiaj.
reklama
parampampam
Jeszcze dodam, że u mnie spanie się już chyba definitywnie skończyło... Trzecia kiepska noc, sen płytki, co dwie godziny do WC, wstaje przed 6.00 a przed północą zasnąć nie idzie.
Podziel się: