reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Dobre wieściSzafirek, gratulacje!
Colorado, to ja trzymam kciuki już na kolejny cykl
Ja właśnie wróciłam od gina. Teoretycznie miała być ostatnia wizyta, ale że rodzimy naturalnie, to gdyby się nie rozkrecilo to idę jeszcze za 10 dni. Szyjka zamknieta. Gbs ujemny, ciśnienie w normie. Pozostaje czekać.
Pot się ze mnie leje, gorąco dzisiaj.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Szafirek90
Startuję z ogromną wagą. Dowiedziałam się o ciąży 3 lipca i wtedy moja waga to 100,1. Teraz przez upały puchnę, waga na dziś 102,8 . W lipcu ubiegłego roku miałam już 115, ale udało mi się te 15 zrzucić i utrzymywałam wagę w granicy 98-101. Niestety nie mogłam zejść niżej od 4 miesięcy. A teraz to już na pewno tak szybko nie zejdę.
Szafirek90
Patrzę na podane przez Was strony i chyba jednak nie znajdę biustonosza dla siebie na czas karmienia. Mam bardzo duży biust 85k, a teraz piersi stały się jeszcze pełniejsze..
Szafirek gratulacje!
Parampampam u mnie spanie też już zdecydowanie minęło bezpowrotnie ;P Co chwila wstaje do wc, co noc boli brzuch ale na poród nic się nie zapowiada Pocieszam się, że jeszcze maksymalnie dwa tygodnie, w sobotę idę do szpitala i zobaczymy kiedy będą wywoływać. A tak mi zależało urodzić w tym tygodniu, kiedy moja mama mogłaby mi przyjść i pomóc, za tydzień już nie będzie takiej możliwości Czuję taką bezradność eh
Parampampam u mnie spanie też już zdecydowanie minęło bezpowrotnie ;P Co chwila wstaje do wc, co noc boli brzuch ale na poród nic się nie zapowiada Pocieszam się, że jeszcze maksymalnie dwa tygodnie, w sobotę idę do szpitala i zobaczymy kiedy będą wywoływać. A tak mi zależało urodzić w tym tygodniu, kiedy moja mama mogłaby mi przyjść i pomóc, za tydzień już nie będzie takiej możliwości Czuję taką bezradność eh
parampampam
Szafirek, nie przesadzaj, to wcale nie taka wielka waga, nie takie kobitki rodzą dzieci
Joanna, trzymam kciuki za Ciebie. Poradzisz sobie tak czy inaczej, zobaczysz. A na kiedy miałaś termin?
Zuza, trudno mi mówić o cieszeniu się, to dla mnie tylko jedna opcja z dwóch na przyjście na świat mojego dziecka. Zarówno cc, jak i sn maja swoje plusy i minusy, żadna z opcji nie wydaje mi się lepsza od drugiej. Będzie co będzie, przyjmę, co los mi da. Tylko żebym nie musiała czekać za długo,bo cierpliwość mi się kończy
Joanna, trzymam kciuki za Ciebie. Poradzisz sobie tak czy inaczej, zobaczysz. A na kiedy miałaś termin?
Zuza, trudno mi mówić o cieszeniu się, to dla mnie tylko jedna opcja z dwóch na przyjście na świat mojego dziecka. Zarówno cc, jak i sn maja swoje plusy i minusy, żadna z opcji nie wydaje mi się lepsza od drugiej. Będzie co będzie, przyjmę, co los mi da. Tylko żebym nie musiała czekać za długo,bo cierpliwość mi się kończy
Szafirek90
Mimi jak to zrobiłaś? Specjalna dieta? Jakiś sport?
Ja od 2 tygodni mam mega apetyt ale staram się jeść mało. Jednak ćwiczenia odpadają, wystarczy że się poruszam a już mi niedobrze i mam mdłości i kręci się w głowie..
Ja od 2 tygodni mam mega apetyt ale staram się jeść mało. Jednak ćwiczenia odpadają, wystarczy że się poruszam a już mi niedobrze i mam mdłości i kręci się w głowie..
Szafirek90
Parampampam nie znam nikogo z większą wagą od siebie. Jestem pewna, że są takie osoby ale nie miałam do czynienia i boję się okropnie. I dlatego pewnie panikuję. Wstyd mi za siebie, że tak wyglądam, no ale teraz nie mam co marudzić. Muszę tylko pilnować, żeby nie przytyć w ciąży dużo.
reklama
Cześć DziewcZyny ja od wczoraj leżę w szpitalu. Już mam serdecznie dość. Cukier dalej wariuje. Dzisiaj założyli mi holtera więc kolejna noc tutaj. Zwiększyli mi zastrzyk z clexane. Wczoraj i dzisiaj rano robili ktg. Ż maluszkiem najważniejsze jest wszystko ok. Waży już 1.4 kg.
Szafirek ja dopóki nie wprowadzili mi diety cukrzycowej nie zalowalam sobie a nie przytulam jak na razie nic. A to już 28 tydzień. Więc spokojnie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Szafirek ja dopóki nie wprowadzili mi diety cukrzycowej nie zalowalam sobie a nie przytulam jak na razie nic. A to już 28 tydzień. Więc spokojnie
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: