reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzięki dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173] Lipiec odpuszczamy bo ja wyjeżdżam, więc od sierpnia proszę o mocne trzymanie kciuków. A dziś musiałam sobie pomarudzić :)

Boję się tylko, że zostanę sama na forum, bo Wy wszystkie już będziecie z maluchami [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Asia zobaczę jak po tym Delikolu będzie odpukać ta noc była spokojnie pobudka o 24 o 3 i o 6 na jedzenie.Jak nie pójdzie to zrobię taka kombinacje jak Kattaya .A jak i to zawiedzie to kupie Espumisan. Zuza sab simplex u nas się nie sprawdził też czytałam o nim na forum że taka rewelacja i mama mi z Niemiec przywiozła i było gorzej niż bez kropli.Na każde dziecko działa co innego.My w czwartek idziemy zrobić TSH Michasiowi to zapytam położnej co mam mu dać bo zjada już 150 i po 2 godzinach głodny normalnie masakra ,żeby dotrzymał jeszcze godzinę to jedyne co działa to włączony odkurzacz i usypia :D
Co do szczepień my mamy na 8 sierpnia ,więc jeszcze mam czas żeby zdecydować .Lekarka mi mówiła że skoro te 6w1 podaje się wcześniakom to muszą być bezpieczne.I chyba nimi będę szczepić i rotawirusy.
Zuza Parampampam Inka ciekawe która będzie pierwsza ;) Ja od 10 miesięcy nie przespałam całej nocy ,bo w ciąży od samego początku bóle brzucha a teraz wiadomo mały głodomorek ;)
Ka uda się zobaczysz najlepiej wrzucić na luz bez ciągłego patrzenia w kalendarz ;) U mnie mówili że nie będę już miała dzieci a po 10 latach niespodzianka i jest Misiaczek,więc wszystko jest możliwe :)
Zobacz załącznik 815200

A Michaś już jest taki duży :)
dqprh37147u4tr1q.png
A czemu robisz młodemu tsh?

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzięki dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173] Lipiec odpuszczamy bo ja wyjeżdżam, więc od sierpnia proszę o mocne trzymanie kciuków. A dziś musiałam sobie pomarudzić :)

Boję się tylko, że zostanę sama na forum, bo Wy wszystkie już będziecie z maluchami [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana my będziemy zaglądać a Na pewno dołącza też nowe mamuśki xxl [emoji1]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziękuję Kattaya :) poczytam wieczorem jak uśnie :)
Mimi miałam niedoczynność tarczycy ciążową i dlatego muszę mu zrobić .Na wypisie było że w 4tygodniu ma mieć zrobione.Przez cukrzycę ciążową też miał cukier robiony w szpitalu .

Dziękuję Kattaya :) poczytam wieczorem jak uśnie :)
Mimi miałam niedoczynność tarczycy ciążową i dlatego muszę mu zrobić .Na wypisie było że w 4tygodniu ma mieć zrobione.Przez cukrzycę ciążową też miał cukier robiony w szpitalu .
Ooo to dobrze wiedzieć. W takim razie i ja będę musiała zrobić. Bo też biorę leki na tarczyce bo skoczyla w ciąży

hchy43r8h8l5x99d.png

My juz po. Wyniki wszystkie w normie. Szyjka twarda i dluga. Kalinka za slabo ronie, w 36t wazy jedynie 2 kg wiec w sobotę mam sie stawic w szpitalu na patologii i tez ze wzgledu na skaczace cisnienie. Teraz jestesmy w drodze na Mazury, ginka dala zielone swiatlo.

A tu moja uściasta Gwiazda.
1500392405-aaaaaa.jpeg

Uśmieszki dla forumowych cioć.

1500392427-aaaaaa.jpeg

My juz po. Wyniki wszystkie w normie. Szyjka twarda i dluga. Kalinka za slabo ronie, w 36t wazy jedynie 2 kg wiec w sobotę mam sie stawic w szpitalu na patologii i tez ze wzgledu na skaczace cisnienie. Teraz jestesmy w drodze na Mazury, ginka dala zielone swiatlo.

A tu moja uściasta Gwiazda.
1500392405-aaaaaa.jpeg

Uśmieszki dla forumowych cioć.

1500392427-aaaaaa.jpeg
Oj jaka malutka.
Ale widać ze będzie śliczna ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Oj, jak zazdroszczę, że mogłaś zobaczyć twarz swojej córki! Ja swoją mogę sobie tylko wyobrażać, bo nigdy nie chciała buźki na usg pokazać :) odpoczywaj na Mazurach!

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Paulina szukałam swojego usg z 36 tygodnia,ale nie mam. Ja nie mam w domu wszystkich wyników bo często chodziłam na usg i zostawały w klinice w komputerze. znalazłam z 32 tygodnie i 6dni, waga małej 1624g. Urodziła się 3kg, więc nawet nieźle. Z usg przed samym cc wychodziło ok. 2700, więc granica błedu jest. Najwiecej urosła w ostatnim miesiącu ciąży.
Baw się dobrze:)

Do góry