Cześć dziewczyny
Asia zobaczę jak po tym Delikolu będzie odpukać ta noc była spokojnie pobudka o 24 o 3 i o 6 na jedzenie.Jak nie pójdzie to zrobię taka kombinacje jak Kattaya .A jak i to zawiedzie to kupie Espumisan. Zuza sab simplex u nas się nie sprawdził też czytałam o nim na forum że taka rewelacja i mama mi z Niemiec przywiozła i było gorzej niż bez kropli.Na każde dziecko działa co innego.My w czwartek idziemy zrobić TSH Michasiowi to zapytam położnej co mam mu dać bo zjada już 150 i po 2 godzinach głodny normalnie masakra ,żeby dotrzymał jeszcze godzinę to jedyne co działa to włączony odkurzacz i usypia
Co do szczepień my mamy na 8 sierpnia ,więc jeszcze mam czas żeby zdecydować .Lekarka mi mówiła że skoro te 6w1 podaje się wcześniakom to muszą być bezpieczne.I chyba nimi będę szczepić i rotawirusy.
Zuza Parampampam Inka ciekawe która będzie pierwsza
Ja od 10 miesięcy nie przespałam całej nocy ,bo w ciąży od samego początku bóle brzucha a teraz wiadomo mały głodomorek
Ka uda się zobaczysz najlepiej wrzucić na luz bez ciągłego patrzenia w kalendarz
U mnie mówili że nie będę już miała dzieci a po 10 latach niespodzianka i jest Misiaczek,więc wszystko jest możliwe
Zobacz załącznik 815200
A Michaś już jest taki duży