reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
słodka mała :) brawo nadalka :))))

1341308432352.jpg
a to mój zbój :)

I jak tam pierwszy dzień w domku?? Jak było w szpitalu? Kurcze nie mogę się już Zuzi doczekać...

Hej dziewczyny, czy to wątek o pulchniutkich kobietkach i do tego w ciąży? Bo ja do takich należę:-) Jestem w 16tc i do przodu mam + 2kg tylko, że zaczynałam od wagi 92kg. Boję się, że będę ważyła pod koniec tak dużo, że nie dam rady się ruszać. Pierwszą ciążę zaczęłam od wagi 60kg i zakończyłam na 92kg a teraz nie chcę przytyć znowu tak dużo. Co robicie jak dopadają was zachcianki i głód???:eek:

Hej dziewczyny, czy to wątek o pulchniutkich kobietkach i do tego w ciąży? Bo ja do takich należę

:-) Jestem w 16tc i do przodu mam + 2kg tylko, że zaczynałam od wagi 92kg. Boję się, że będę ważyła pod koniec tak dużo, że nie dam rady się ruszać. Pierwszą ciążę zaczęłam od wagi 60kg i zakończyłam na 92kg a teraz nie chcę przytyć znowu tak dużo. Co robicie jak dopadają was zachcianki i głód???:eek:

jemy
:-DWitaj wśród tych większych mamusiek, gratuluje drugiej ciąży:) a tak serio ja cala ciaze jadlam dosc zdrowo... duzo warzyw i owocow, dużo piłam wody.. a słodkosci i fast foody sporadycznie i i tak przytyłam sporo... moge zapobiegawczo zalecic ruch, ale tego pewnie masz sporo skoro masz juz jednego dzieciaczka:) pochwal sie, w jakim wieku?synek czy córcia?

emnaai dziękuję za miłe przywitanie a córka moja ma już 12 lat i ruchu przy niej to ja zbytni nie mam, rozumiesz - nastolatka;-)
Też staram się jeść warzywa i owoce ale zachcianki czasem mam takie dziwne, że uhhh. Słodycze mnie odrzucają więć oby tak pozostało.:-)
Widzę na suwaczku, że rozwiązanie tuż,tuż. Kiedy termin i jaka płeć?

emnaai dziękuję za miłe przywitanie a córka moja ma już 12 lat i ruchu przy niej to ja zbytni nie mam, rozumiesz - nastolatka;-)
Też staram się jeść warzywa i owoce ale zachcianki czasem mam takie dziwne, że uhhh. Słodycze mnie odrzucają więć oby tak pozostało.:-)
Widzę na suwaczku, że rozwiązanie tuż,tuż. Kiedy termin i jaka płeć?
a jakie dziwne zachcianki miewasz?:) ja całą zimę na chłodnikach leciałam(mróz a ja na zimno) i po nocach śniły mi się czereśnie, śliwki i inne owoce których nie sposób było kupić zimą:)
U mnie rozwiązanie we wtorek przez cesarke, bo mały uparciuch się nie odwórcił i dupcią na świat się pcha:)
no i będzie córeczka- Sara:-D a Ty co u siebie obstawiasz?

reklama
emnaai ja ciagle mam ochotę na śledzie w occie, które zagryzam brzoskwiniami, pomidory codziennie też muszę zjeść.
Ja córkę urodziałm przez cesarkę i mam nadzieję, że tym razem już będzie siłami natury. Wika też miała ułożenie pośladkowe i dlatego wylądowałam na stole. Jak samopoczucie przed wtorkiem?
Ja obstawiam synka jak i cała moja rodzinka:-)

Do góry