irtasia27 i
Kasiad! Wasze szkrabki dzisiaj kończą
3 miesiące!!! Wszystkiego najlepszego dla naszych najstarszych lutowych dziewczynek!
Rany ale ten czas leci...
martula25: przede wszystkim to spróbuj mysleć pozytywnie, to i mleczka będzie tyle ile trzeba
Tosia jest bardzo dobrze odżywiona, więc jak nawet przez te kilka dni kryzysu przybierze poniżej normy, to nic się złego nie stanie.
Ale to nieprawda, że jak się poda zamiast piersi raz dziennie mleczko modyfikowane, to w piersi się nie zwiększy, nie słuchaj tego
Problemy z ilością pokarmu to ja też miałam, i to większe niż Kasia bo
Kasiad dokarmiła Oliwkę w sumie tylko kilka razy, o ile dobrze pamiętam? A ja przez cały pierwszy miesiąc musiałam karmić małą pół z piersi, pół z butelki modyfikowanym mlekiem. A pomimo to, ilość mleka się ZWIĘKSZYŁA, powoli bo powoli, ale rosła i rosła, aż w końcu dogoniła apetyt mojego Milutka
Martula jeśli to dokarmianie Cię uspokaja, to dobrze.. przestaniesz się przez to stresować że małej nie starcza i produkcja prawdopodobnie wróci szybko do normy
A Cerazette ja też łykam już 3 tygodnie i nie widzę, żeby mleka było przez to mniej. Wręcz ostatnio wydaje mi się, że jest go więcej niż kiedykolwiek choć piersi nie są przepełnione, ale po cycusiach mała już nie chce pić mleka ściąganego z butelki, więc jej wystarcza