reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Mi sie podobala mina od Jenni jak dostala pierwszy raz soczek minke miala jakbym jej podala cytryne dopiero po chwili zaskoczyla ze dobre:tak:

reklama
jest jest jest jest jest zółta kupa mojej córki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

zrobiła dzis pierwszy raz cała zólta od miesiaca huuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaa

jak mało trzeba do szczescia mamie tylko kupa i to nie byle jaka tylko zółta:laugh2::laugh2::laugh2:

Hip hip hurrra! :-D Wszystkiego najlepszego agusia9915 z okazji pierwszej żółtej kupki Sary! :-D :laugh2: :-D

Ja też mam dziś powód do radości, bo Milenka od 24 godzin nie ma już gorączki i wygląda na całkiem juz zdrową!!! :tak: :-D Tym sposobem, mam nadzieję, ma już za sobą swoją pierwszą chorobę, która na zawsze już chyba pozostanie niezidentyfikowana :cool2:

Joasiek, Tycia - dzięki za życzenia. Kurcze, 3 miesiące, jak to szybko zleciało :sick: Ale to życie pomyka :dry:

Joasiek, cieszę się, że z Milenką już jest dobrze.

Agusia, mała rzecz a cieszy :tak:

U nas posiłki inne niż cycuś zostaną wprowadzone dopiero za 3 miesiące. Mi się jakoś do tego nie spieszy, choc to urocze, jak maluchy robią smieszne minki, jak poznają nowe smaki. Moja tak śmiesznie reaguje, jak podaję jej MultiCebion. Ale to zawsze dodatkowa robota z tymi nowymi posiłkami,a cycuś jest zawsze gotowy i nie trzeba nic szykowac - leń przeze mnie przemawia :szok:

Stasiowi tak ładnie od tych przebojów kupkowych się wszystko uregulowało!!! Robi znowu dwie, trzy dziennie!! SUPER!!!

Mi też jakoś nie śpieszno do wprowadzania nowych posiłków.Uwielbiam karmić piersią mimo nocnego zmęczenia.Ale jestem ciekawa reakcji małego na inny smak niż mleczko.:-) :-) :-) .

Dziewczyny, o czym może świadczyć zielona kupka? Konsystencja i częstotliwość są bez zmian, tylko kolor inny. I to już od kilku dni. A pierwszego dnia gdy się to zaczęło nie jadłam nic, co mogłoby dać takie zabarwienie

reklama
ol jak dowiadywalam sie jak pomóc Stasiowi z kupką, to natknęłam się na artykuł, w którym pisał jakiś lekarz, że jeśli kupki są regularne i maluszek ni cierpi jak ja robi, to nawet kolor zielony jest dopuszczalny i nie ma czym się przejmować.

Do góry