reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

zdrowka dla SZYMCIA i OLI!!!!!!!!!:-D:-D

MADZIX daje do picia Lusi bardzo rozne napoje a ona pije zawsze tak malo...no chyba ze Cole jej dam.....:sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to nie rozwiazanie problemu hi hi

reklama
a ja chciałam zapytać bo zosia ma strasznie czerwoną piske i nie wiem czy jej to ptrzepłukać albo posmarować, cała noc chyba ją swędzialo a jak sie dotykała to widocznie bolało bo mi strasznie płakała. moze cos mi doradzicie?

a ja chciałam zapytać bo zosia ma strasznie czerwoną piske i nie wiem czy jej to ptrzepłukać albo posmarować, cała noc chyba ją swędzialo a jak sie dotykała to widocznie bolało bo mi strasznie płakała. moze cos mi doradzicie?

Najlepiej iśc do lekarza,bo może ma zapalenie cewki.Kuba jak miał siusiaka czerwonego to dostał maść z antybiotykiem.
Ale można wspomóc nasiadówką z rumianku,kory dębu lub krochmalu...

jednak złapała jeszcze lekarza po południu, wdała sie jakaś infekcja i tak jak mi rozalka doradzilaś mam przemyac rumiankiem, smarować clotrimazolum i podawać furaginum. Biedna zosia tak płacze:zawstydzona/y:

Oliwieczka dobrze ze już po wizycie u lekarza i wiesz co Zosi po maści powinno przejść u Emilki tak 3 dni i było lepiej ale miała najcześciej po antybiotyku tak czerwone :tak:

reklama
u nas dalej obiawów brak tylko jedna kupa w dzień luźna.no i cał czas pełna buzia rączek- poczekam jeszcze do poniedziałku i wtedy już napewno jak nie minie idę do lekarza.

Do góry