reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Asiu,jesli nózka bedzie bosa lub w bawełnianej skarpetce,to pewnie nie.Najlepsze(jak dla mnie ) sa buty skórzane ,bo przymuja pot wytworzony przez nóżke.Po domu Konrad nosi kapcie z dziurkami wykonane z materiału,nieraz pobiega w bawelnianej skarpecie:tak:.

Witajcie dziewczyny:) pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y:
Joasiek , Milenka jest bardzo dzielna z tym noszeniem okularów:tak:. Co do kapciuszków-Marta i w domu i w złoblu nosi kapcie befado takie z odkrytymi palcami i pod nie zawsze cienkie , bawełniane skarpety.Nigdy nie miała takich problemów jak piszesz :no:.
Susu, a moze Lailusia nie lubi tego co dajesz jej do picia? Ja mam podobny problem z Marta , przez ataki dusznosci, musze pilnowac ile wypija i zmuszac ją by piła wiecej. Jednak ona pije tylko wtedy gdy jej cos bardzo smakuje w przeciwnym razie wystarcza jej dwa łyki:-(.
Rosmerta , gratulacje dla dzielnego przedszkolaka:-)

Joasiu ja kupiłam Emilce takie piankowe w carefurze innaczej wyglądają ale te same co pokazałaś przymierzałam:tak: zdecydowałam się na ciemniejsze i dziś i wczoraj chodzi w nich i nic sobie nie odparzyła :no: a w carefurze były te piankowe po 4zł ;-)kupiłam jej na basen bo nie ma takich ale oczywiście na razie są nowe i musi w domu wychodzić bo by mi nie dała żyć ;-)

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się, że Victor tak od 1l do 1.5l to wypija, w zależności od dnia i pogody:tak:

Odparzyć to może nie odparzy w cienkiej skarpetce, ale z tego co widziałam u małego brata mojego męża to strasznie tego typu buty są niestabilne:sorry2: Stopa jeździ razem z tymi paskami, a płaska podeszwa piankowa podczas chodu kojarzyła mi się na początku z chodzeniem w drewnianych trepach, tyle że te są chociaż profilowane, a te profilu w życiu nie widziały:-p Osobiście mam nie najlepszą opinię na ich temat i swoim dzieciom bym nie kupiła takich butów/sandałków.
A może coś takiego:;-)
AS Z KWIATUSZKIEM ROZ.26 tenisówki BALERINKI (675096198) - Aukcje internetowe Allegro
WYCIETE JAK SANDALKI,ROZOWIUTKIE BUCIKI_26 (18-27) (669482026) - Aukcje internetowe Allegro
HIT od Befado....super sandałki 2009.....26 (675215536) - Aukcje internetowe Allegro

joasiek ja bym takich piankowych nie kupiła:no: nózka chyba bardzo niestabilna w nich jest

Hubek chodzi w takich powycinanych kapciuszkach jak z befado czy zetpola i mimo, ze normalnie tez nóżka bardzo mu sie poci to w nich zupełnie suchą ma:tak:

reklama
Do góry