WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Super:-) Już napewno będzie dobrze Nie ma to jak ukochane bajki - one do wszystkiego przekonają;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny WolfiA, cały czas rozmawiamy z Oliwką na ten temat przekonujemy, że jest bezpieczna itd. Dziś Tomek puścił Oliwce bajkę jak Krecik jeździ samochodem (a Oli lubi tę bajkę bardzo), pokazał, że jej ukochany krecik się nie boi samochodu i chyba podziałało :-) Dziś ja poszłam na imprezę do swojej pracy, a Tomek z Oliwką pojechał w tym czasie do sklepu i lęk jak ręką odjął :-):-):-) Nie płakała, nie trzeba było ją przekonywać, wsiadła do samochodu i siedziała w nim spokojnie jak dawniej Mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa, tylko tak już zostanie na zawsze
Emilka cięgle ma suche place na policzku nie mam pojęcia od czego to może być mleka nie dostaje muszę w końcu iść z tym do lekarza bo ciągle jej to wychodzi może od słodkiego może za dużo jogurtów nie mam pojęcia
Gosia może byc po słodyczach, albo jak mówisz po jogurciePamiętaj,ze w innych produktach tez jest mleko krowie.
Czekolada tez zaostrza objawy alergii.
Pamiętaj,ze w innych produktach tez jest mleko krowie.
Czekolada tez zaostrza objawy alergii.Sama mam suche placki po czekoladzie i kakao.
Kuba ma na brodzie jeden liszaj i nie moge sie go pozbyc...
Gosia może byc po słodyczach, albo jak mówisz po jogurcie