reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Rosmerta, a jaki imbir stosujesz :confused: Słyszałam, że najzdrowszy jest świeży utarty. Ale też Hubek musi lubić zdecydowane smaki, bo imbir jest dość ostrą przyprawą, ciekawe, czy by smakował Oliwce :confused:

A Oli dziś wieczorem przed położeniem się do łóżka rozpłakała sie okropnie i zawodziła tak chyba z pół godziny. Na pytanie co się stało, powiedziała, że boli ją nos i ma babola. Oczywiście żadnego babola nie miała, nosa zapchanego też, ale boję się, że rozwija jej się choroba i zaczyna ją drażnić w nosie. W razie czego dałam jej na noc wapno i wit C. Narazie śpi, zobaczymy jaka będzie nocka.

Szymek też jak idzie spać - bo jego pora- zaczyna mówić ała i pokazuje na pupę ale że ma abe w nosie w uchu i płącze
pomyślałam że to kwestia małęgo buntu a nie informacja o chorobie i zdecydowanie wolę taką teorię niż choroba ;-)
niech ta o chorobie się nie sprawdzi :nerd:

dziewczyny pomocy - Pysia ma na nóżce wkoło kostki białe bąble wyglądające jak ugryzienia komarów jeden obok drugiego lub poparzenie po dotknięciu pokrzywy na nodze co to może być???

dziewczyny pomocy - Pysia ma na nóżce wkoło kostki białe bąble wyglądające jak ugryzienia komarów jeden obok drugiego lub poparzenie po dotknięciu pokrzywy na nodze co to może być???

Nie mam pojęcia.A nie wylała sobie coś na nogę,jakis płyn do mycia,czy proszek...a może coś ją pogryzło,macie zwierzaki(czasem pchła ze zwierzaka może pogryżć)?

Ja mam zwierzaki, ale nie mają pcheł :rofl2::-p Nie wiem jak wyglądają zmiany po pogryzieniu przez pchły, ale wiem, że mogą pchły pogryźć jak się pójdzie do piwnicy, bo tam jest sporo pcheł z dzikich kotów. Może byłaś Wiśnia z Pysią w piwnicy :confused:

reklama
Ja mam zwierzaki, ale nie mają pcheł :rofl2::-p Nie wiem jak wyglądają zmiany po pogryzieniu przez pchły, ale wiem, że mogą pchły pogryźć jak się pójdzie do piwnicy, bo tam jest sporo pcheł z dzikich kotów. Może byłaś Wiśnia z Pysią w piwnicy :confused:

Nie chodzi o to,że każdy zwierzak ma pchły....:baffled:
miałam psa,kiedy zauważyłam bąble na ręce i okazało sie ,ze mój zwierzak miał pchłę(lubił wszystkie pieski,więc pewnie od jakiegos załapał),no i mnie pogryzła(takie bąble jak po komarach miałam).Tak mi sie skojarzyło akurat.:baffled:

Do góry