reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
tak dziewczyny to dzisiaj bylam na usg
Wyczekalismy\sie 2 godziny i niestety Zosia wysikała sie do pieluszki i badanie nic nie wykazało- nastepne bad. w ten poniedzieałek

a u nas choróbsko :crazy::-( byliśmy na spacerze bo piekna pogoda słoneczko zero wiatru i o 15 mał sam kazał położyć się spać spał 2 godziny i już wieczorem mamy pokasływanie i temperaturę 37,7 i zansłą o 22
no ładnie prawda. nie wiem czy dobrze ale już włączyłam mu syrop drosetux inhalacje z atroventem i solą fizjologiczna no i uwielbiany bactrim :baffled::crazy::wściekła/y:
oby to pomogło i nic sie nie pogorszyło do poniedziałku a wtedy witamy panią doktor.

matko ja dostane białej gorączki. przecież 2 miechy temu też był chory.

Zdrówka dla Szymka :-(
Ale tak sama podałaś bactrim bez konsultacji z lekarzem :confused: Ja nie dawałabym :no: jeśli to choroba wirusowa, to i tak nie pomoże, a bardzo niszczy śluzówkę żołądka.

no sama bo wiem że u niego to zawsze krtań i wystarczy dwa dni oskrzela.tak jest ZAWSZE.no i słyszałam ten kaszel identyczny jak ostatnio. u nas nie ma co czekać a wolę dać mu to niż antybiotyk.
no i te same obiawy: zero kataru stan podgorączkowy trzenie oczu polegiwanie idealnie zrobiona inhalacja( wiec mu pomaga).
jeśli Drosetux nie pomógł że nie przestał do wieczora pokasływać to nic innego mu nie pomoże.
oby dwa dziatki już mają zapalenie oskrzeli antybiotyki i inne wariactwa a dwa dni czuli sie marnie i proszę.

dzięki no ja też mu życzę zdrówka idę na pomiar temp.

dobrze że mu to wszystko wczoraj sama podałam uffff
dziś byłam u lekarza bo cały czas gorączkuje ma 38,3 max oczywiście czopek zbija temperaturę. no i dzięki Bogu i wszystkim świętym że oskrzela płuca ma czyste. to jakiś wirus ma czerwone gardło i wiadomo ledwo co je robimy inhalacje ale widać że się źle czuje taki marniutki.

teraz tylko oby nic gorszego się z tego nie wykluło.

reklama
Do góry