irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Gratuluje susu!!! Dzielna z Ciebie babeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje susu!!! Dzielna z Ciebie babeczka
Dopiero dzisiaj weszłąm na ten wątek. Gratuluję. Ja nie karmię Mai tytlko w dzień. Jakoś się wycofałąm z tego odstawiania. Maja i tak przestała sie budzic tak bardzo w nocy. Dzisiaj zasnełą o21, obudziła sie o 2,30 i o 6. A jak wychodziłąm o 8, to jeszcze spała. Wię karmiłąm ja tylko 3 razy na dobe. Z nią mam problem, ze nie je butelki. A jeszcze nie umie spać bez jedzenia całą noc. Widzę, ze po tych 7 godzinach chce sobie coś popić. Ale widzę, że ostatnio lubi spać. Wiec też myslę, że samoczynnie karmienie wygaśnie, tym bardziej, ze mleka juz też mam malutko.opowiesci o odstawianiu ciag dalszy:
JUZ od 4 nocy LAila nie je w nocy ani w dzien tylko na zasniecie!!!! (budzi sie i tak ze 3 razy,troche placze ale szybko dosc sie uspokaja i spi dalej)
DZIS ZAMIERZAM JA KARMIC OSTATNI RAZ NA ZASNIECIE a jutro sprobowac BEZ CYCUSIA. i wiem ze bedzie strasznie, po prostu to wiem.. . (bo jak wczesniej pisalam tak bardzo cieszy sie teraz na to jedyne wieczorne karmienie a ja jej musze go zabrac:-()
TRZYMAJCIE KCIUKI PROSZE, to moment kiedy sa najbardziej potrzebne....
EWAMAT jak jest u CIebie? wnioskuje z pistow o spaniu ze juz calkowicie odstawilas Majeczke? czy sie myle? jak WAM poszlo/idzie?
chyba nienietolerancja glutenu może się objawiać też zmianami skórnymi?