reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Super :-)
ale ona chce ciebie a nie cycusia jak do tej pory sie mogło zdawac
moja te ze mna zasypiała całkiem niedawno...musiałam tylko lezec ...nawet nie
dotykac ,mruczec ale byc koło niej
jeszcze raz podziwiam susu , rewelacyjnie:tak::tak::-)
a jak samopoczucie?

reklama
Susu wielgchne gratulacje.Dałaś rade.Brawo.:tak:
Jak miałam doła po odstawieniu Kuby,to sie pocieszałam,że pożniej może byc trudniej,jak dziecko więcej kuma.:tak:I wtedy jakoś lżej na serduchu sie robiło.

dzieki!
wiesz AGUSIA mysle ze do niedawna potrzebowala cycusia,a teraz ja wystarcze;-)
samopoczucie oki w sumie na razie (jak bedzie zle nie omieszkam powiedziec:sorry2:)
ale teraz mi smutno ze kiedys probowalam ta metode zasypiania ksiazkowa na LAili i bardzo to przezywala, wystarczyloby poczekac te pare miesiecy (jak mowila zawsze IRTASIA- dzieci same sa wczesniej czy pozniej gotowe do zasypiania samemu) ale z drugiej pewnie jakbym teraz nic nie robila to nadal bym karmila 10 razy na noc...ciesze sie ze tak sprawil los ze musialam teraz odstawic LAilusie, mysle ze to idealny czas (bo nie zabkuje np) no i widac tez jak u innych dziewczyn wcale nie musi byc tak strasznie jak niektorzy opowiadaja!!!
TAK WIEC DZIEWCZYNY KTORE ZAMIERZAJA ODSTAWIc (KAROLA; MADZIX; KAROLINA jesli sie nie myle) ATACKE!!!! BEDZIE DOBRZE!!!!

ale sie rozpisuje, chyba napisze opowiesc o odstawianiu....

Susu, wielgachne gratulacje :-):tak:
Cieszę, że Ci się udało :laugh2:
Ja ostawiania od piersi jeszcze nie planuję, ale już mi głowę zaprząta myśl, czy w przyszłości dam radę. Ale widzę, że można jakoś to w miarę bezboleśnie przejść - i to jest pocieszające :tak:

Susu strasznie się cieszę, że wszystko idzie do przodu, zobaczysz, że teraz będzie już tylko lepiej ze spaniem Lailusi! SUPER! Gratulacje ogromne, a zdaję sobie sprawę że to nie było łatwe.....

Przez ostatni miesiąc Jacek był z Milenką. I nauczył ją zasypiać na rączkach.
Efekt jest taki, że ja mam teraz wielki problem z wieczornym usypianiem jej, a do tego budzi się późnym wieczorem i domaga noszenia :/

KASIAD na pewno dasz rade!!!!!!!!

JOASIEK ooo...:baffled::-(jak to mu przyszlo do glowy?

Susu pewnie chciał się po prostu poprzytulać do swojej ukochanej córeczki, bo normalnie w ciągu dnia Milenka przytula się prawie zawsze tylko do mnie :sorry2:

Oli mi dziś też usnęła na rękach :baffled: Ale to był wyjątek,chciałam dać jej na fotelu jedną pierś, a drugą w łóżku, a ona zasnęła przy pierwszej, drugiej mi nie opróżniła.
Ale zdarza się czasem Oliwce, że się obudzi i zaśnie jak ją tylko pogłaskam po buźce, bez cyca, co mnie cieszy. Jednak są takie pobudki, że jest odrazu płacz i wtedy bez cyca się nie obędzie :no:

reklama
Do góry