reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Biedna Zosia
Albo ma wyjątkowego pecha, ale słabe ząbki

Oliwieczka popieram dziewczyny wybierz się z Zosią do dentysty bo mi też wydaje się, ze Zosia ma za słabe ząbki. Pamiętam jak pisałaś że kiepsko je i miała chyba podejrzenie anemii? Może ma za mało wapnia i stąd te kruche ząbki? Sama nie wiem....
Na szczęście to ząbki mleczne, ale warto już teraz zadbać o te które wyjdą później. Kochana dzielna Zosieńka...przesyłamy Zosieńce duże buziaczki :)*

reklama
mała po podaniu paracetamolu nie reaguje wogole ma nadal 39.4
podałam po godzinie ibuprofen spadło do 38.9 i zasneła
spi mi na reku, na piersi ...jakos pisze
jesli nie przejdzie do rana jade do szpitala
zeby ma 16 sztuk wiec odpada , ucho ja nie boli , je normalnie , kataru nie ma , kaszlu brak ,nie jest zaflegmiona ..........moze ta nerka ? bakterie w moczu:baffled::-( juz sama nie wiem

a jeszcze mnie wkurzyli u endokrynologa musze miec usg macicy i jajników sary wiec czeka nas kolejne usg
jakby nie mozna było wczesniej za jednym razem zrobic:wściekła/y::-(

mała jest spocona jak szczur leci z niej ale to dobrze nie?:sorry2::blink:

Zdrówka dla Saruni...to pewnie przez nerkę, bo jak sie ma chore nerki to bardzo szybko łapie sie infekcje i temperature, taki urok...

Agusia zdrówka dla Saruni, i tak Cię podziwiam ze dajesz rade, naprawde. Silna i fajna z Ciebie babka.

A moja Zosia ubiła sobie tą jedyną jedynkę:blink:
chyba nie doczekamy do zebów stałych bo chyba tyle nie wytrzymają...albo ma takiego pecha

Oj ta nasza Zoasieńka...Oliwieczka ja też wybrałabym sie z małą do dentysty, bo to trochę dziwne, ze tak łatwo krusza sie jej zęby, Fili nie raz walnął szczena i ma , dzieki Bogu, wszystkie jeszcze

Mała spi ...zasypiała miała 36C:blink:...sprawdzam ja i nie jest nawet ciepła :baffled::sorry2:

mamy pewne podejrzenia co do temperatury:
lekarz mowił nam w szpitalu ,ze młoda moze byc takim przypadkiem który po podaniu wiekszej ilosci białka reguje stanem zapalnym.............a ona wczoraj o 19 szamała torta sama ''rafaello'' nie wiem ile zjadła ale duzo nie zostało...............podaje jej ibuprofen który jest tez na stan zapalny

Spokojnej nocki Wam życze.Dominika raz miala temperature 34,9:baffled: i ja w zartach zapytalam jej czy juz umiera...A Bartek zaczal wtedy plakac,wrecz histeryzowac,ze nie chce zeby ona umierala:szok:.A tak to ja bije...;-)

Oj Biedna Zosienka....:(
Oliwieczka wybierz sie z nia do dentysty jak radza dziewczyny, bo szkoda tych zabkow....mleczne zabki jednak dlugo sie ma....

a jak SArcia ma sie dzisiaj? miejmy nadzieje ze juz dobrze...i ze to "tylko" od rafaello...

opowiesci o odstawianiu ciag dalszy:

JUZ od 4 nocy LAila nie je w nocy ani w dzien tylko na zasniecie!!!! (budzi sie i tak ze 3 razy,troche placze ale szybko dosc sie uspokaja i spi dalej)

DZIS ZAMIERZAM JA KARMIC OSTATNI RAZ NA ZASNIECIE a jutro sprobowac BEZ CYCUSIA. i wiem ze bedzie strasznie, po prostu to wiem.. . (bo jak wczesniej pisalam tak bardzo cieszy sie teraz na to jedyne wieczorne karmienie a ja jej musze go zabrac:-()
TRZYMAJCIE KCIUKI PROSZE, to moment kiedy sa najbardziej potrzebne....

EWAMAT jak jest u CIebie? wnioskuje z pistow o spaniu ze juz calkowicie odstawilas Majeczke? czy sie myle? jak WAM poszlo/idzie?

reklama
Do góry