reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Oliwieczka popieram dziewczyny wybierz się z Zosią do dentysty bo mi też wydaje się, ze Zosia ma za słabe ząbki. Pamiętam jak pisałaś że kiepsko je i miała chyba podejrzenie anemii? Może ma za mało wapnia i stąd te kruche ząbki? Sama nie wiem....
Na szczęście to ząbki mleczne, ale warto już teraz zadbać o te które wyjdą później. Kochana dzielna Zosieńka...przesyłamy Zosieńce duże buziaczki :)*

no tak macie racje tylko ze przy wybiciu tego ząbka (jedynki ) ta druga jedyneczka troszke się przekręciła i leciutko też wypchała, dlatego jak leci na buźke i ja otwiera ląduje na ząbka :/ ogólnie moze tez mieć zeby po mnie, czyli słabe :/ ja tez ułamałam jedynkę (stałą) i mam doklejoną.

Do dentysty mamy isc jak jej wyjdą juz wszytskie ząbki bo bedziemy zakładac jakis mały aparacik na tą przestrzeń zeby sie jej zabki nie zeszły.

Ale faktycznie moze pojde wczesniej

Oliwieczka a może choć jej przypiłuje ten ząbek żeby wyrównać jeśli jest nie ciekawie uszkodzony :tak:

Do dentysty mamy isc jak jej wyjdą juz wszytskie ząbki bo bedziemy zakładac jakis mały aparacik na tą przestrzeń zeby sie jej zabki nie zeszły.

Moja Jacki tez ma taki aparacik i musi go nosic okolo 12 godzin na dobe jest poto zeby inne zeby ktore sa niewykrzywialy i nie przesowaly sie :tak:

Oliwieczka a może choć jej przypiłuje ten ząbek żeby wyrównać jeśli jest nie ciekawie uszkodzony :tak:
U nas takich rzeczy nie robia :no: tylko jak by bolal to wtedy a i tak pod narkoza:tak:

Mojej Jacki jedynka juz sie wybija chyba z 4 tydzien i wybic sie nieumie :baffled: a ona tak na nia czeka:-( no ale ortodonta mowil ze niby to jest normlne bo bedzie zabkowac jak niemowle :baffled:

hej to znowu ja,mam nadzieje ze WAS nie zanudzam...:sorry2:

LAILA ZASNELA DZIS BEZ CYCUSIA!!!!!!!!!!!
i to bez placzu!!!! chyba dzieki waszymkciukom (DZIEKI STOKROTNE) i jakos tak sie zlozylo ze nie spala w dzien wiec byla dosc zmeczona...od wieczora jej mowilam ze dzis cycusia nie bedzie i nie wiem czy skumala czy nie ale chyba tak bo jak jej nie dalam chwile postekala, a potem zaczela sie bawic w lozeczku....obracalasie przytulala do mnie, odwracala,krecila no i w koncu zasnela...:tak:

hmm przed chwila sie obudzilai plakala wiec musialam wskoczyc do lozka ja przytulic i spi...:-)
jest wiec minus:-( ze zasypia tylko jak ja jestem przy niej (w lozeczku swoim ale przysunietym do naszego i bez szczebelek od naszej strony) no ale to mi nie przeszkadza bo najwazniejsze ze SIE UDALO!!!!!!!!!!!!! ODSTAWILAM MOJE DZIECIE OD PIERSI (nawet jak teraz bedzie trudno to i tak sie nie wycofam)
MOJE DZIECIE JEST BOSKIE!!!!!!!!!!!!
jestem z siebie a przede wszystkim z LAILI dumna!!!!!!!!!
i ciesze sie ze najpierw odstawilam ja w nocy a potem na wieczor bo mysle ze w naszym przypadku odwrotnie byloby znacznie trudniej..........

reklama
Do góry