reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

susumali jestes wielka i musze ci sie przyznac ze jestes dla mnie inspiracja naprawde od 2 czerwca zaczynam tak jak ty wiec pisz kochana pisz ja ja sledze krok po kroku

tylko Szymek nie chce zadnego mleka modyfikowanego pic najwyzej w nocy ni nie dostanie

a jak dlugo mala plakala na poczatku w nocy aby zasnela??? co robilas???

reklama
Susu ja z kolei najpierw zrezygnowałam z karmienia wieczornego,bo wyszłam z założenia,że jak Kuba nauczy sie zasypiać bez cycusia,to w nocy też łatwiej zaśnie.No i u Kuby to sie sprawdziło.
Powodzenia.
Na końcu zrezygnowałam z karmienia wczesnym rankiem,bo poprostu nie chciało mi sie robic butli rano(o4.00):tak:

Susu,wczoraj sie zastanawialam jak Wam idzie:tak:.U mnie wszystko wyregulował sobie sam Konradek.Ja na koncu zrezygnowalam z karmienia nocnego,i tak zwykle bylo jedno.Kondzio dostal butle i ładnie wypił.
Susu powodzenia:tak:.

Fajnie Susu, powodzrnia Ci zyczę i wytrwalosci:)

Madzia 24 Zosia jak zje za duzo iałka z jajka to wychodza jej szorstkie lacki szczeglnie na pleckach.

A podajecie dzieciaczka jeszcze witaminki (cebion,d3) ??

reklama
Do góry