reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Byc moze i mial goraczke ale ja juz nie zadazam bym to musiala wszystko zapisywac w kalendarzu Dzis chcialam isc z nim do lekarza ale rano juz rak czerwonych nie mial krostki zrobily sie w kolorze skory i jest juz ich duzo mniej a podalam im wczoraj Fenistil w kroplach dla alergikow byc moze to pomoglo bo od Jenni krosteczki zrobily juz sie blado-rozowe
Jestem Załamana.....:-(
Julki Histerie Robia Sie Nie Do Zniesienia, Dzisiaj Juz Sie Z Nerwow Poryczalam....
Rzuca Sie Na Podloge Jak Jej Cos Nie Pasuje...bije Mnie....nie Wiem Co Robic Jestem Bezradna....
Mowie Jej Osrym Tonem Ze Nie Wolno, Ojoj Itp. Sadzam Ja Na Podloge Obok Siebie Ale To Nic Nie Daje...znowu Odwalila Taka Jazde Przez 20min.......:---(
Pomocy!!!
Julki Histerie Robia Sie Nie Do Zniesienia, Dzisiaj Juz Sie Z Nerwow Poryczalam....
Rzuca Sie Na Podloge Jak Jej Cos Nie Pasuje...bije Mnie....nie Wiem Co Robic Jestem Bezradna....
Mowie Jej Osrym Tonem Ze Nie Wolno, Ojoj Itp. Sadzam Ja Na Podloge Obok Siebie Ale To Nic Nie Daje...znowu Odwalila Taka Jazde Przez 20min.......:---(
Pomocy!!!
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja takie cyrki mam nawet do 2,5 godzin no i niestety ten okres musimy przeczekac byle nie tak dlugo jak trwalo to u mojej JackiJestem Załamana.....:-(
Pomocy!!!
ja takie cyrki miałam z Patrykiem histerie rzucanie się na podłoge szokpediatra nam przepisała takie kropelki na uspokojenie w sumie po nich to tylko cześciej spał wiec odstawiłam a teraz z wiekiem jest już coraz lepiej choc nie idealnie
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jestem Załamana.....:-(
Pomocy!!!
Oj nie pomoge, bo u nas to samo i sobie juz powoli z tym nie radze.
Dziewczyny mają rację Nuśka, trzeba przeczekać. Może jedynie zamiast mówienie ostrym tonem "nie wolno",udaj, że tego nie zauważasz, poprostu odejdź i nie zwracaj uwagi, dziecko chce zwrócić na siebie uwagę, jak zobaczy, że nie osiągnęło efektu, to w końcu zrezygnuje - wg mnie taka reakcja a właściwie jej brak daje lepsze efekty. Choć niestety nie będzie to tak odrazu. Dzieci w tym wieku nie potrafią panować nad emocjami, ta nauka niestety musi trochę potrwać Najważniejsze, żebyś miała świadomość, że Julka nie robi Ci na złość, ona poprostu nie potrafi poradzić sobie z własnymi emocjami. Po skończeniu 2 roku taki bunt powinien się wyciszać.
reklama
jeśli ja zwrócę uwagę Emilce to ona robi to specjalnie dalej i ma ubaw więc mówię" nie wolno" i nie zwracam uwagi i tak samo jak mi zaczyna się kłaść na ziemię odchodzę i przeczekuję i sama się uspokaja choc u niej to już 1 minutówki w tej chwili bo wie że ja nie reaguję
...za to płacze w łóżeczku jak ma iśc spać
...za to płacze w łóżeczku jak ma iśc spać