reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Ja też nie daje witaminek, nasza pediatra powiedziała, że już nie musimyani cenionu ani D3....Fili za to pije raz dziennie Vibovit :tak::tak:

reklama
u nas lekarz powiedzial ze powinnismy dawac wit D3 2 zimy czyli jeszcze niecaly rok..dlugo jakos,no nie? ale jak caly czas swieci slonce i jak jestesmy dlugo na podworku to nie daje....za to raz na pare dnio LAila dostaje SANOSTOL, bardzo jej posmakowal i jedna lyzeczka jej malo;-)

co do odstawiania Lailusi, bardzo dziekuje za WASZE wsparcie, naprawde mi pomaga. jak na razie tez jestem bardzo zadowolona z szalwi:tak: no i z mojej coreczki!!! powiem WAM ze idzie nam na razie calkiem calkiem dobrze..:-):tak:
KAROLA jam nie zadna bohaterka, musze terauz odstawic wiec mus to mus;-)
w nocy nie daje LAilusi nic do picia, jak placze to ja przytulam i szepce po cichutku, nawet jak bez sensu to ja uspokaja...

ja tez nie daje witamin:no: z reszta od poczatku dawałam tylko D3, ale gdy marta skonczyła rok to przestałam dawac.kurde duze litery mi nie dzialaja. znowu mi cos poprzestawiała :wściekła/y:

susu trzymam kcikuki za ciebie i mocno ci kibicuje.wkrotce tez bede musiala odstawiac marte i juz zaczynam sie do tego przymierzac:tak::-(

:-)Susu ciesze sie ze idzie Wam to calkiem dobrze...oby tak dalej :tak:

Witaminke d3 caly czas podaje i mam podawac do 2 roku zycia.....jesli jest sloneczko to tylko jedna kropelke.....

ja D3 tez juz nie daje tylko co drugi dzien lyzeczke tego herbapolu co pisałam profilakin czy jakos tam

SUSU dla mnie to wyczyn wiec podziwiam. juz sie boje naszego odstawiania jeszcze tydzien i startujemy:szok::szok::szok::szok:

u nas lekarz powiedzial ze powinnismy dawac wit D3 2 zimy czyli jeszcze niecaly rok..dlugo jakos,no nie? ale jak caly czas swieci slonce i jak jestesmy dlugo na podworku to nie daje....za to raz na pare dnio LAila dostaje SANOSTOL, bardzo jej posmakowal i jedna lyzeczka jej malo;-)

co do odstawiania Lailusi, bardzo dziekuje za WASZE wsparcie, naprawde mi pomaga. jak na razie tez jestem bardzo zadowolona z szalwi:tak: no i z mojej coreczki!!! powiem WAM ze idzie nam na razie calkiem calkiem dobrze..:-):tak:
KAROLA jam nie zadna bohaterka, musze terauz odstawic wiec mus to mus;-)
w nocy nie daje LAilusi nic do picia, jak placze to ja przytulam i szepce po cichutku, nawet jak bez sensu to ja uspokaja...
Gratuluje dzielna mamusiu.
A w nocy w sumie dobrze,że nic nie dajesz,bo pózniej od tego tez trudno odzwyczaić.:tak:
Powodzenia.

reklama
mała ma temperatura od nocy
ciagle 39 zbija sie na 4 godziny i wraca:-(
teraz zasneła jak nigdy i rzuca sie w łózeczku :-((podskakuje) juz sama nie wiem co mam zrobic ........nic odprocz tego jej nie jest jak nigdy:-:)baffled:

Do góry