reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

i u Makreli byla w nocy goraczka. dalam nurofen i przeszlo. dzis juz zero objawow. mysle ze u nas to moglo byc na zeby.

dzis puscilam ja z babcia na dzialke. mam nadzieje ze spoko bedzie:tak:

duzo zdrowkla dla Oli i Jenni:tak:

reklama
Rano Oliwce udało się obniżyć temperaturę do 38, ale po godzinie znów 40 :baffled: Na dodatek zwymiotowała Nurofen, więc podałam Pyralgin w czopku. Teraz cały czas gorąca. No i zaczęła płakać, jak nie śpi to płacze.
No i właśnie przed chwilą zrobiła strasznie cuchnącą rzadką kupę. Może to po czopku :confused:

Rano Oliwce udało się obniżyć temperaturę do 38, ale po godzinie znów 40 :baffled: Na dodatek zwymiotowała Nurofen, więc podałam Pyralgin w czopku. Teraz cały czas gorąca. No i zaczęła płakać, jak nie śpi to płacze.
No i właśnie przed chwilą zrobiła strasznie cuchnącą rzadką kupę. Może to po czopku :confused:
Moze to i po czopku bo na grype jelitowa to chyba za duza goraczka u Jenni jest identycznie rano jej dalam nurofen zbilam do 38,2 i znowu idzie do gory musze podac paracetamol :baffled:.Jenni chodzi placze i sie przewraca nawet na rekach poplakuje chustawka ja uspokoila moze raczej ta melodia:sorry2:

Ojej, bieduleńki z Oliwki i Jenni....kurcze co to może byc??:-:)-(
Trzydniówka, a moze ząbki - choć to dość wysoka gorączka jak na zęby :baffled: - a moze jakaś jeltówka u Oliwki Kasiad, skoro ta kupcia takaz rzadka, no ale może też być po czopku...ale wymioty, gorączka, może być jelitówka...dziwne to...

zdrówka dla wszystkich schorowanych

biedactwa nasze :-( Hubek jak miał anginę to miał własnie takąwysoka gorączkę i wymiotował wszystkim oprócz mleka i herbatki. A kupka moze byc po czopku taka, jesli jednorazowo, bo jesli sie powtórza takie no to moze cos innego

Lekarka już była, nic nie widzi, gardło czyste, osłuchowo też.
Mówi, że jakiś wirus się pewnie ujawni, może nawet coś z brzuszkiem, bo Oli już zrobiła 2 cuchnące rzadkie kupy.

Lekarka już była, nic nie widzi, gardło czyste, osłuchowo też.
Mówi, że jakiś wirus się pewnie ujawni, może nawet coś z brzuszkiem, bo Oli już zrobiła 2 cuchnące rzadkie kupy.
jak Wiki robi cuchnące qupcie, to na mur beton wychodzą ząbki, a może i u Oliwki to samo:tak:, a takią wysoką gorączkę miała moja starsza też jak jej wychodziły ząbki, pamietam, ze jeździlismy z nią po lekarzach, szpitalach, a tam tylko ręce rozkładali i co po pararu dniach nowy ząbek:tak:

jak Wiki robi cuchnące qupcie, to na mur beton wychodzą ząbki, a może i u Oliwki to samo:tak:, a takią wysoką gorączkę miała moja starsza też jak jej wychodziły ząbki, pamietam, ze jeździlismy z nią po lekarzach, szpitalach, a tam tylko ręce rozkładali i co po pararu dniach nowy ząbek:tak:

u nas to samo przez ostatni zabkowy tydzień Filip robi rzadkie i śmierdzące kupy, do tego tak często, że 3/4 mega paczki pieluch nam poleciało niewiadomo kiedy :baffled::baffled::baffled: wiec to moga być jednak zęby...

reklama
Do góry