reklama
Oli dziś całą noc miała 40 st gorączki, teraz też jest bardzo gorąca, zmierzę jej jak się obudzi.
Wezwę dziś wizytę, zobaczymy co się przyplątało, bo jak narazie ani kataru, ani kaszlu, tylko ta gorączka
Wezwę dziś wizytę, zobaczymy co się przyplątało, bo jak narazie ani kataru, ani kaszlu, tylko ta gorączka
o rany biedna Zosia :-(
Oliwce też życzę dużo zdrówka! Może to trzydniówka albo inne wirusisko, ja jak dzwonię i nie ma innych objawów tylko gorączka to każą czekać 3 dni z wizytą lekarza bo i tak cięzko coś stwierdzić
ja właśńie dzisiaj jestem zmuszona znów spotkać się z naszą lekarką... IZa od tygodnia ma katar i kaszel, niby jest jej troszkę lepiej ale wczoraj z katarem dołączyła Pysia, jest zielony i gęsty bleee
a jutro miałam z nią do kardiologa jechać i muszę zapytać lekarza czy mogę.. nie chcę brać na siebie tej odpowiedzialności, tym bardziej że już raz wizytę przekładaliśmy a następne terminy dopiero na lipiec
Oliwce też życzę dużo zdrówka! Może to trzydniówka albo inne wirusisko, ja jak dzwonię i nie ma innych objawów tylko gorączka to każą czekać 3 dni z wizytą lekarza bo i tak cięzko coś stwierdzić
ja właśńie dzisiaj jestem zmuszona znów spotkać się z naszą lekarką... IZa od tygodnia ma katar i kaszel, niby jest jej troszkę lepiej ale wczoraj z katarem dołączyła Pysia, jest zielony i gęsty bleee
a jutro miałam z nią do kardiologa jechać i muszę zapytać lekarza czy mogę.. nie chcę brać na siebie tej odpowiedzialności, tym bardziej że już raz wizytę przekładaliśmy a następne terminy dopiero na lipiec
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad to tak jak u mnie Jenni ma 40,5 stopni goraczki i ani katarku ani kaszlu ja obstawiam gardlo i migdaly bo to mialy moje starszaki w zeszlym tygodniu , maz pojedzie z nia po poludniu do lekarzaOli dziś całą noc miała 40 st gorączki, teraz też jest bardzo gorąca, zmierzę jej jak się obudzi.
Też się zastanawiałam Irtasia nad gardłem, ale jakby ją bolało, to by ryczała, że ją boli i ciężko by przełykała A Oli nie płacze, tylko jest lejąca i to wszystko.
Wezwałam wizytę, zobaczymy, co powie lekarz.
irtasia27
Jenni tez nie przelyka ciezko a moj Chris np. nawet nigdy niesteknie jak go bola migdaly czy gardlo taka normalna znieczulica z niego i moze Jenni ma tak samo bo juz niewiem co to moze byc ,wczoraj myslalam ze na zeby ale dzisiaj jak zobaczylam ten termometr to juz wiem ze goraczka za wysoka jak na zebyTeż się zastanawiałam Irtasia nad gardłem, ale jakby ją bolało, to by ryczała, że ją boli i ciężko by przełykała A Oli nie płacze, tylko jest lejąca i to wszystko.
Oliwieczka
Też się zastanawiałam Irtasia nad gardłem, ale jakby ją bolało, to by ryczała, że ją boli i ciężko by przełykała A Oli nie płacze, tylko jest lejąca i to wszystko.
Kasiad u nas tak byl od zebów (czwórek)
tylko wysoka goraczka, Zosia osłabiona, zero katarku, kaszlu, po 3 dniach przeszło.
ciekawe od czego Kasiad i Irtasia dziewczyny mają taka gorączke
a u nas ładnie R ma wolne a ja do pracy więc niedługo na spacerek z Emilką idziemy tylko sie poubieramy bo jeszcze w piżamkach....... tylko Emilka przebrana biega
a u nas ładnie R ma wolne a ja do pracy więc niedługo na spacerek z Emilką idziemy tylko sie poubieramy bo jeszcze w piżamkach....... tylko Emilka przebrana biega
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
uuuuuuu .... sie pochorowały dzieciaczki i kobitki... zdrówka dla wszystkich!!!