reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Oli dziś całą noc miała 40 st gorączki, teraz też jest bardzo gorąca, zmierzę jej jak się obudzi.
Wezwę dziś wizytę, zobaczymy co się przyplątało, bo jak narazie ani kataru, ani kaszlu, tylko ta gorączka :dry:

o rany biedna Zosia :-(
Oliwce też życzę dużo zdrówka! Może to trzydniówka albo inne wirusisko, ja jak dzwonię i nie ma innych objawów tylko gorączka to każą czekać 3 dni z wizytą lekarza bo i tak cięzko coś stwierdzić

ja właśńie dzisiaj jestem zmuszona znów spotkać się z naszą lekarką... IZa od tygodnia ma katar i kaszel, niby jest jej troszkę lepiej ale wczoraj z katarem dołączyła Pysia, jest zielony i gęsty bleee
a jutro miałam z nią do kardiologa jechać i muszę zapytać lekarza czy mogę.. nie chcę brać na siebie tej odpowiedzialności, tym bardziej że już raz wizytę przekładaliśmy a następne terminy dopiero na lipiec

Oli dziś całą noc miała 40 st gorączki, teraz też jest bardzo gorąca, zmierzę jej jak się obudzi.
Wezwę dziś wizytę, zobaczymy co się przyplątało, bo jak narazie ani kataru, ani kaszlu, tylko ta gorączka :dry:
Kasiad to tak jak u mnie Jenni ma 40,5 stopni goraczki:szok: i ani katarku ani kaszlu ja obstawiam gardlo i migdaly bo to mialy moje starszaki w zeszlym tygodniu , maz pojedzie z nia po poludniu do lekarza

Też się zastanawiałam Irtasia nad gardłem, ale jakby ją bolało, to by ryczała, że ją boli i ciężko by przełykała :confused: A Oli nie płacze, tylko jest lejąca i to wszystko.
Wezwałam wizytę, zobaczymy, co powie lekarz.

Też się zastanawiałam Irtasia nad gardłem, ale jakby ją bolało, to by ryczała, że ją boli i ciężko by przełykała :confused: A Oli nie płacze, tylko jest lejąca i to wszystko.
Jenni tez nie przelyka ciezko:tak: a moj Chris np. nawet nigdy niesteknie jak go bola migdaly czy gardlo taka normalna znieczulica z niego i moze Jenni ma tak samo bo juz niewiem co to moze byc ,wczoraj myslalam ze na zeby ale dzisiaj jak zobaczylam ten termometr to juz wiem ze goraczka za wysoka jak na zeby:baffled:

Kasiad u nas tak byl od zebów (czwórek)
tylko wysoka goraczka, Zosia osłabiona, zero katarku, kaszlu, po 3 dniach przeszło.

:szok: ciekawe od czego Kasiad i Irtasia dziewczyny mają taka gorączke :szok:

a u nas ładnie R ma wolne a ja do pracy :baffled: więc niedługo na spacerek z Emilką idziemy tylko sie poubieramy :-D bo jeszcze w piżamkach....... tylko Emilka przebrana biega :sorry2:

Widze ze dziewczynki chore....duzo zdrowka dla nich............

My juz po wizycie.....mnostwo lekow i brak kasy:-p;-)jakas wirusowka u Julci a ja mam antybiotyk:sorry2:na anginke:wściekła/y:.....

reklama
Do góry