Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oli ostatnio chce dużo rzeczy brać w swoje ręce, ale najczęściej jak jej powiem, że nie wolno, to z ciężkim co prawda sercem, ale rezygnuje. I dziś na imprezie chwyciła nóż ze stołu i wszyscy jednocześnie jej powiedzieli "nie wolno", więc szybko go odłożyła, ale dziadek jeszcze pokiwał palcem i powiedział Oj oj!" i wtedy Oli tak strasznie się rozpłakała, że długo nie mogliśmy jej uspokoić. Oczywiście zaraz trafiła na moje ręce, wtuliła się mocno w szyję i tak się rozkręciła z płaczem i lamentem, że aż mi zrobiło się jej żal. Już się uspokajała powoli, na to wszedł do pokoju Tomek i jemu też się postanowiła pożalić, wyciągnęła do niego ręce i jak ją wziął to znów wielki płacz wtulona w tatę Normalnie łzy jak grochy, tak się biedulka przejęła skarceniem słownym.
U nas tak bywa jak wychodzi moja mama,albo siostra.Generalnie z każdyn chce iśc,bo myśli,że na spacer pójdzie i na huśtawkę.Martyna tez nerwus. ale tylko przy mnie.
jak jest z niania lub z szymkiem to aniolek
a wczoraj zaczela plakac jak wychodzila niania a Makrel zostawal w domu ze mna. koszmar. ale mi bylo przykro:-(
Dolaczyla do naszych malych uparciuchow:-)Moja Jula ostatnio robi sie starsznie niegrzeczna....nie pomaga mowienie nie wolno....krzyczenie ...robienie oj oj.....
Jak nie dostanie czegos czego chce to jest wielki krzyk i rzucanie sie na podloge :/ jestem w wielkim szoku i co mam z takim ''fantem'' zrobic???
Jak nie dostanie czegos czego chce to jest wielki krzyk i rzucanie sie na podloge :/ jestem w wielkim szoku i co mam z takim ''fantem'' zrobic???
zadzwonic do Doroty Zawadzkiej!! niech Karola da ci numer