reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

ja sobie tu siedze a Sara własnie rozwaliła cała metrowa paczke flipsów i rozrzuca po pokoju :-DALE CISZA dziecka nie ma

reklama
no jaka Sara zadowolona widac ze sie dobrze bawila:-D
Patryk z Weronika tez ostatnio taka zabawe sobie urzadzili a wystarczylo ze zostawilam ich na chwilke samych w pokoju bo kominiarz przyszedl i sprawdzal wentylacje w kuchni doslownie niecala minutka a chrupki byly w calym pokoju:tak:

a ja twoje zdjęcia Agusia dopiero widzę jak cytuje twoją wiadomość :eek:nie wiem czemu ładnie Sarunia narozrabiała :-D

reklama
A u nas jednak to nie zabki:-( mala zaczela kaszlec i troszke jakby sie katarek pojawial.....siet siet:wściekła/y:...czyli jednak jakis wirus sie przypaletal...
najgorsze jest to ze daje jej od trzech dni jakis lek <w tabletce..musze ja rozpuszczac> na wirusa i Julka nic juz nie chce brac...nawet wit d3.....:-(

Do góry